57
58 nie bardzo wiem na co patrzy ten człowiek ani co autor miał na myśli
59 ładne, ale chyba jeszcze za dużo czarnego dołu
57
58 nie bardzo wiem na co patrzy ten człowiek ani co autor miał na myśli
59 ładne, ale chyba jeszcze za dużo czarnego dołu
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnie fajne, przyciąlbym tylko jeszcze dwie trzecie czarnego dołu.
Pierwszego z trójki nie rozumiem a drugie, pokazanie plecow faceta nie wydaje mi sie najszczęśliwszym pomyslem.
Dziekuje za komentarze ...
Wróce na troszke do natury![]()
Ten szum na 60 to celowy zabieg? Zdjęcie jest w ogóle nieczytelne.
61 nietrafiona ostrość, dziwne przejścia kolorów i jakaś plama w PG. Czym to robiłeś?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Oj,spsules za mocno.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Pierwsze ładnie skomponowane ale kolorowy szum tylko przeszkadza.
Much nie lubię, brr...
Cholercia temat mi wywiało na 10 strone :P
W sumie sie nie dziwie bo dawno nic nie dawałem ...
Ale postaram sie nadrobić
Na pierwszy rzut próby okiełzania przerobionego Metz'a z C na O![]()
Zdradziłbyś jak go przerobiłeś??:P Co to za Metz??
To jest Metz 36 AF-4 C dedykowany do Canona ...
Został zakupiony za całe 20 PLN na Warszawskim Wolumenie(taka giełda elektroniczna) ... koleś miał ich cały karton ...
Dzięki zachęcie Fotomica znowu zacząłem kombinować ...
Skończyło sie na tym że przelutowałem kabelki ze stopki (które prowadziły do elektroniki lampy) do wyzwalania ręcznego ...
Czyli każde wcisnięcie migawki prowadzi do takiego samego błysku jaki towarzyszy w każdej lampie przy wcisnięciu przycisku TEST ...
Oczywiście nie odłączyłem kabelków od w/w przycisku także wyzwalanie ręczne także działa
Lampa zawsze błyska pełną "parą" ale można obracać palnik o 90 stopni w pionie i stosować różne dyfuzory ...
Ogólnie jak na lampe za 20 złociszy jestem zadowolony :P
Przynajmniej jest czas na obycie sie z dodatkowym źródłem światła do czasu aż zakupie jakąś FL-ke![]()