Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: doradźcie dużą torbę na 2 lustra

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

doradźcie dużą torbę na 2 lustra

Przeglądam allegro i głupieję - może ktoś z Was doradzi.
    Szukam dużej torby, do której zmieszczę E-3 i E-1 z gripami i najlepiej podpiętymi obiektywami 14-54 i 50-200 ( ostatecznie tego drugiego dopinać nie muszę ) + FLka i jakieś gadżety typu aku, filtry, bank itp...
    Układ dowolny, ma być wygodnie do szybkiego żonglowania sprzętem przy robocie.
    Żadnych top pro modeli z super wieczystą gwarancją - nie jestem "metkowcem"

Zastanawiam się nad takimi:

Naneu Pro Correspondent 400 - potwornie wielka się wydaje
    http://allegro.pl/item390050515_prof...ndent_400.html

albo

Fomei Winner 963 lub wersję z laptopem (ale wyjąłbym wkładkę bo kompa nie noszę )
    może być za mała...
    http://allegro.pl/item385999390_fome..._reporter.html

macie jakieś typy albo coś innego?

| OlyJedi Awatar Morlok
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Jak chcesz to mogę wejść do sklepu , w którym sprzedają Naneu Pro i popróbować, tego z podanego przez Ciebie linku. Tylko nie wcześniej niż we wtorek.
    Pozdr.
    edit:
    Jak chcesz to mogę zrobic kilka fotek
    Ostatnio edytowane przez Morlok ; 29.06.08 o 12:11
    Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    wow, byłbym wdzięczny za wrażenia - nie pali mi się, jak kupię do połowy miesiąca to extra. Osobiste dotykanie jest cenne. Gdyby udało Ci się cyknąć fotkę z jakimkolwiek aparatem w środku to da mi to obraz skali...Dzięki z góry

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ja posiadam Naneu C400 czekam na E-3 teraz ( wreszcie nie będzie ''pusto'' ) I spokojnie w niej zmieszczę to co mam w podpisie + ze 3 stałki jeszcze + masa aku kabli itd. PS. zerknij do wątku Plecak/Torba--> jest tam kilka fotek mojej C400 Jeśli bedziesz potrzebował wiecej to zrobię Zerknij też na propozycje Mekko zerknij na stronke gościa z allegro, który sprzedaje te torby. Jest kilka fajnych i naprawdę sporych do ok 250zł.Miałem od nich polecak --Rewelacyjne wykonanie. Ale ta naneu też jest na całkiem przyzwoitym poziomie.

Pozdrawiam;MicSzu.
    Ostatnio edytowane przez MicSzu ; 29.06.08 o 12:34
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar radlakos
    Mieszka w
    Breslau
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    ostatnio przeglądałem torby Hamy z serii defender - muszę przyznać, że zrobiły na mnie dobre wrażenie. Porządnie wykonane ,gumowane od spodu, w zestawie piórniki na filtry, karty etc. http://www.hama.pl/produkty/dowiedz_...nder/index.hsp - tutaj możesz pooglądać sobie z różnej strony.
    pozdrawiam Tomek

CO ZA DUŻO, TO ZA WIELE
    www.monidlostudio.pl
    http://radlakos.blogspot.com/

| OlyJedi Awatar viruuss
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    231
    Moja galeria

torba

witam
    mam NOVA 5 AW firmy Lowepro , torba jest duża , standardowo noszę w niej e-500 , C8080 z gripem , do e500 podpięty jest 14-45 ,ZD40-150 i ZD35 oraz FL36 w przegrodach w głównej kieszeni torby , jakoś sobie daję radę , reszta klamotów ( BLM- kilka sztuk , filtry , karty pamięci , akumulatorki do lampy, mała lornetka - w kieszeni z przodu torby)
    moje uwagi do takiej dużej torby - moim zdaniem nie nadaje się taka konfiguracja ( torba ) na dłuższe wycieczki- waży toto dużo i po pewnym czsie robi sie niewygodnie , trzeba zmieniać "ramiona" !!
    jeżeli myslisz o noszeniu tego całego sprzętu przez dłuzszy czas , nie tylko jako pojemnik na sprzęt do doniesienia np samochód - impreza , to zdecydowanie polecam plecak !!
    a tutaj do wyboru i koloru - ogranicznikiem jest tylko kwota jaka możesz przeznaczyć na zakup ( podobnie jak w przypadku torby).
    pozdrawiam
    Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez viruuss Zobacz posta
    witam
    mam NOVA 5 AW firmy Lowepro , torba jest duża , standardowo noszę w niej e-500 , C8080 z gripem , do e500 podpięty jest 14-45 ,ZD40-150 i ZD35 oraz FL36 w przegrodach w głównej kieszeni torby , jakoś sobie daję radę , reszta klamotów ( BLM- kilka sztuk , filtry , karty pamięci , akumulatorki do lampy, mała lornetka - w kieszeni z przodu torby)
    moje uwagi do takiej dużej torby - moim zdaniem nie nadaje się taka konfiguracja ( torba ) na dłuższe wycieczki- waży toto dużo i po pewnym czsie robi sie niewygodnie , trzeba zmieniać "ramiona" !!
    jeżeli myslisz o noszeniu tego całego sprzętu przez dłuzszy czas , nie tylko jako pojemnik na sprzęt do doniesienia np samochód - impreza , to zdecydowanie polecam plecak !!
    a tutaj do wyboru i koloru - ogranicznikiem jest tylko kwota jaka możesz przeznaczyć na zakup ( podobnie jak w przypadku torby).
    pozdrawiam
    Lessie jak się domyślam potrzebuje torby do ''pracy'' więc chyba nic innego jak torba się nie nadaje, by było szybko i sprawnie.. a pozatym on wiotki nie jest więc waga mu raczej aż tak bardzo przeszkadzała nie będzie
    A Ty zamieśc foteczki w wątku ''Torba/Plecak''.

Pozdrawiam;MicSzu.
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar black_bird
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Dokladnie tę torbę wypatrzylem i kupilem ze trzy miechy temu
    http://allegro.pl/item390050515_prof...ndent_400.html

E3 z gripem, fl 50, zapasowe trzy komplety accu, i dwa BLM1, karty i duperele spokojnie sie mieszczą. Jest miejsce i na e1. Duzo schowków i nieograniczone mozliwosci komponowania przegrodek wewnatrz. Torba wykonana solidnie, za te cene polecilbym spokojnie..

| OlyJedi Awatar dog_master
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Zerknij tu, moze zdjecia troche Ci rozjasnia
    http://cambags.com/
    http://www.taschenfreak.de/indexlisteart.htm
    Znane, aczkolwiek warto przypomniec
    Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.

| OlyJedi Awatar zimny
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Jak chcesz pomacać Tamraca Pro8 daj znać
    http://www.tamrac.com/5608.htm