Witam zrobiłem sobie dyfuzor z PVC spienionego zakładany w miejsce lampy błyskowej taki domekco dac najlepiej zeby rozpraszało mi swiatło myślałem o kalce,flizelinie, srebrnej folii samoprzylepnej ( przepuszcza swiatło) co byscie mi polecili?
Witam zrobiłem sobie dyfuzor z PVC spienionego zakładany w miejsce lampy błyskowej taki domekco dac najlepiej zeby rozpraszało mi swiatło myślałem o kalce,flizelinie, srebrnej folii samoprzylepnej ( przepuszcza swiatło) co byscie mi polecili?
Może zapodasz jakieś foto tego patentu? Bo tak nie kumam totalnie o co lata![]()
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Musze poczytac jak dodawac zdjecia
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
kalka techniczna- nietrwała
płótno na namioty bezcieniowe -no to jest cos ale musze miec na dzisiaj polecane często pianki-nie trwałe dziurawi sie
jakies inne sugestie ?
Ostatnio edytowane przez beto ; 27.06.08 o 15:28 Powód: Automatyczne scalenie postów
Nigdy nie spotkałem się żeby ktoś polecał takie rozwiązanie ale skoro kalka techniczna jest dla Ciebie za słaba to może spróbuj z flizeliną?? Nie probowałem przez to świecić i nie wiem czy się nada ale jest łatwo dostępna. Albo naprawsować na flizelinę na kalkę?
Zawsze można spróbować błyskać przez bawełniane gacie, ale nowe bo się ociepli![]()
witam oto fotki mojego dyfuzoraoklejony folia odblaskowa samoprzylepną z przodu dałem fole srebrną oracal samoprzylepną ale zmienie bo moge ją zniszczyc musze znalesc cos trwałego morze jakis polietylen płaski??? jakes
sugestie mile widziane![]()
Forum Olympusclub.pl > Fotografia > Porady dotyczące fotografii
taki to dział w 1 pytaniu było: co dac najlepiej zeby rozpraszało mi swiatło?
a wiec żeby fot wyszło lepiej tak czy nie? czyli prosze o porade dotyczace focenia to gdzie twoim zdaniem miałem to zamiescic? oświec mnieto nastepnym razem jak bede o cos prosił to napisze najpierw do Ciebie a ty mnie pokierujesz na odpowiedni link i wtedy nie bedzie bałaganu ok.jesten nowy ,świerzy i sie nie znam
wątek przwniosłam taaaaa tylko gdzie bo mam pytanka dalsze?
Ostatnio edytowane przez beto ; 29.06.08 o 13:49 Powód: Automatyczne scalenie postów
beto, jaką szkołe skonczyles w wrocku??
Moze napiszesz, na jaką lampę chcesz zakladac to ustrojstwo? na kukułkę? czy na FL?
na zwykłą lampe w aparacie wczoraj fociłem ale folie przedną rozwaliłemi knuje jak zrobić coś bardzo trwałego kolega kupił za 50 zł taką szmatke zgrzaną z folią - ceratą ( lata to nie stabilne mocowanie porazka) a co cie obchodzi szkoła?????? jaki ma zwiazek z dyfuzorem????????
black a przeczytaj pierwsze zdanie w pierwszym poście na tej stronie
Ostatnio edytowane przez beto ; 29.06.08 o 15:46 Powód: Automatyczne scalenie postów