Na wstępie wypada mi sie przywitać ze wszystkimi co niniejszym czynię.
Wklejam coś z ostatniego wypadu w Gorce - mnie spodobały się kolory...
Na wstępie wypada mi sie przywitać ze wszystkimi co niniejszym czynię.
Wklejam coś z ostatniego wypadu w Gorce - mnie spodobały się kolory...
Ostatnio edytowane przez zeman2 ; 20.03.11 o 10:00
Fajne,mnie spodobało sie swiatło![]()
Ładne światło. Poza tym na pierwszym krzaki z lewej psują kompozycję - nie pasują do reszty. Drugie jest krzywe przez co wydaję się, przynajmniej mi, że zaraz będę oglądał białe tło, ponieważ reszta wyleci ze zdjęcia.
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
dzięki za uwagi...
wklejam jeszcze jedną fotę - moje pierwsze nocne zdjęcie więc bez smiania proszę![]()
lepiej by było gdyby nie było tego czegoś w prawym dolnym rogui te ciemniska z prawej strony ....sama nie wiem mógł być kadr bez nich
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
no cóż, to cos w prawym dolnym to mój "statyw" czterokołowy - faktycznie lepiej by było go jakos wykadrować ( wyrzucić) natomiast te ciemniska ( zrobiłem powiekszenie 40x60 - wydruk) wyglądaja tak jak trzeba - czyli drzewa słabo oswietlone
kilka kolejnych, prosze o konstruktywną krytykę![]()
Oj kolory leżą
Wszystko zabarwione i to mocno, brzydko.
PS. Spróbuj wrzucać mniejsze foty. Np. 800x600.
Kolory rzeczywiście nie bardzoale fotki b. ciekawe
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
zeeeman!
Opanuj się. Nie musisz wrzucać zdjeć po 3Mb każde!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.