|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Superowe zdjęcia. Kozy bardzo fajne.
E-3, E-510
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Czy Fez tez zwiedzaliscie?
Bo ja mam loty do Marakeszu u do Fez-u z Alicante.
Podobno oba miejsca warto zobaczyc i mozna sie dostac z jednego do drugiego pociagiem.
Pozniej w planach mielismy wynajecie jeepa z kierowca (przewodikiem-tubylcem) i wypad w nieznane po gorach i malych miasteczkach.
Oczywiscie obowiazkowa wycieczka z noclegiem na pustyni.
Nie mniej musze czekac az Jose odzyska kondycje w nodze i bedzie mogl duzo chodzic.
POzdrawiam
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Niestety w Fezie nie byliśmy, choć z opinii innych słyszałem że to bardzo ciekawe miasto.
Wynajęcie Jeepa jest bardzo fajnym pomysłem, obowiązkowo trzeba zobaczyć:
Erg Chebbi
oraz:
490. wąwóz rzeki Todra
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Podobno Medina w Fezie jest piekna.
Mam znajomych ktorzy byli w zeszlym roku i wynajeli w 6 osob jeepa z przewodnikiem i dzieki temu dotarli w wiele nietypowych dla turystow miejsc.
Tez wawoz rzezki Todra wyglada imponujaco![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic