Ostatnio robiłem porządki na dysku (w oczekiwaniu na dobrą pogodę) i wykopałem kilka fotek z cyklu "norweskie klimaty" :
410 - domek
411 - chatka rybacka
412 - widok na lodowiec
Pozdrawiam...
Ostatnio robiłem porządki na dysku (w oczekiwaniu na dobrą pogodę) i wykopałem kilka fotek z cyklu "norweskie klimaty" :
410 - domek
411 - chatka rybacka
412 - widok na lodowiec
Pozdrawiam...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
I bardzo dobrze,ze wykopales.W Norwegi raczej powietrze czyste i klarowne-moze tak lekkie mydelko zlikwidowac i podostrzyc leciutko![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie chciałem "przeginać" z ostrzeniem, ale faktycznie trochę za słabo...
Dzięki za radę i odwiedziny, postaram się poprawić.
Niestety to była największa bolączka całej wyprawy, w ciągu 2 tygodni może ze 4 dni były udane jeżeli chodzi o światło...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 20.03.10 o 20:09
Fajne foty. Chatka rybacka chyba najfajniejsza. Ciekawe czy tych suszących się ryb muchy się nie chwytają?
To już resztki, nie trafiliśmy na pełnię sezonu suszenia. Jakiś miesiąc wcześniej (okolice lipca) cała skandynawia jest zastawiona drewnianymi stojakami z tysiącami suszących się dorszy - tak powstaje stokfisz (wysuszone mięso dorsza). Podobno "zapachy" są wtedy nie do zapomnienia![]()
Klimaty norweskie ladne.. chatka rybacka z rybkami, ktore sie susza oraz widok na lodowiec, mile wspomnienia jak dla mnie z ostatnich wakacji w Norwegii. Podobaja sie fotki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kubusiu, piękne zdjęcia. Pal licho obróbki i światłaMnie przywróciły wspomnienia (lodowiec najbardziej) z 2tygodniowego pobytu w Norwegii. Ach, jak ja tęsknę za tymi widokami
Nie chwytają... W Bułgari też się suszy ryb, nawet przy 40 stopniowym upałe ale muchy się ich nie czepiają. Może zapach ich zniechęca...![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Widoki przednie. Na pewno mozna je troche podkrecic i nie bedzie zadnego ale....![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Fajne wykopaliskaTam musi być co fotografować
![]()