...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Ciekawa seria, nie bede sie czepiac, bo jeszcze sama w sniegu nie focilam ale domyslam sie, ze nie jest latwo.Piekna sceneria tego biegu![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ładne sprawozdanie![]()
Muszę powiedzieć że po raz pierwszy fociłem w takich warunkach (świeży bielutki śnieg i ostre słońce) i jestem bardzo zadowolony z działania E-3. Wszystkie foty są po prostu robione przy -1 EV i praktycznie nie było przepaleń, a i szczegóły w ciemniejszych miejscach całkiem dobrze oddane... Nawet automatyczny balans bieli dosyć dobrze sobie poradził (choć jak zwykle wołam z rawów i niektóre foty troszeczkę trzeba było poprawić).
Dzięki wielkie wszystkim za odwiedziny i opinie...
Jeszcze kilka, tym razem 3x "kwiatki" i jedno ze stoku narciarskiego (jaka pogoda takie kwiatki...).
Pozdrawiam.
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
PS.
Fotę nr 400 wrzuciłem do galerii pod ocenę:
sporty zimowe
kwiatki są świetne, chyba jeszcze takich nie widziałem..
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Bardzo ładna ta zima w Twoim wykonaniu. A uzupełnienie galerii o kilka zimowych to chyba świetny pomysł.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ładne te ostatnie, szczególnie te zbliżenia. Próbowałeś pobawić się kolorami (jasność, gamma, desaturacja) żeby wydobyć budowę kryształków? Wydaje mi się, że może być równie a może nawet bardziej ciekawie:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA