W ciekawe miejsce nas zabrales, dawaj wiecej!!!!!!!!
W ciekawe miejsce nas zabrales, dawaj wiecej!!!!!!!!
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jeszcze nie zdążyłem nacieszyć oka poprzednimi a tu już następne. Może kiedyś tam pojadę a na razie sobie u Ciebie pooglądam. Ciekawe miejsca i przednie fotki.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Jerozolima 2 ekstra![]()
Dzięki wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Poniżej kolejny secik z Jerozolimy.
Generalnie bardzo trudno zrobić tam jakieś choćby "znośne" foty.
Tysiące ludzi w każdym możliwym miejscu (listopad i grudzień to tam szczyt sezonu - nie jest już tak upalnie - jakieś 25~30 stopni).
362. Widok na dachy
Tak wyglądają dachy w samym centrum starego miasta...
363. Hebrajczyk
Prawie jak "Skrzypek na dachu"...
364. Krypta
Do dzisiaj nie ma pewności czyja to krypta - położona u stóp starego miasta
365. Meczet
Jeden z licznych meczetów - nocą
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Nie wiem czy mi wolno(niedawno miałem podobne zarzuty), ale na nocnym niebie widzę kolorowe plamy. Jeśli tego nie widzisz, to któryś z nas ma źle skalibrowany monitor
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Ciekawe fotki a szereg z miejsc dających do myślenia (widok Kopuły Skały przez pryzmat drutu kolczastego). Jednak dla mnie z ostatnich to "Zamyślona" jest SUPER ładna!
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
A mi się skrzypek podobuję. Ale ma minę![]()
"Skrzypek" rewelacyjny.
Z szumem próbowałam sobie poradzić odszumiając dość mocno zdjęcie. Potem oba otworzyłam, skopiowałam odszumione zdjęcie na zdjęcie z szumem i pędzlem na warstwach zamalowałam to, co może zostać czyli budynki. Ale nie będę wklejać, bo pliki zbyt lekkie i wychodzić zaczęły piksele na niebie.
Pozdrawiam, Jola
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 23.03.10 o 11:03