Co do rzepaku to za Rocco, ślimaczek fajna GO
motylek ładnie w kadrze leży tylko ja bym ciut mniejszą GO widział ale to tylko MZ![]()
Co do rzepaku to za Rocco, ślimaczek fajna GO
motylek ładnie w kadrze leży tylko ja bym ciut mniejszą GO widział ale to tylko MZ![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Dawno tu nic nie wrzucałem - dzisiaj kilka fotek z Excalibur City - jest to strefa wolnocłowa na granicy Czech i Austrii. Generalnie straszny kicz, choć w nocy wygląda nie najgorzej...
230 - Merlin i smok
231 - Świat jest Twój
232 - Szkieletor
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Rzeczywiście, kicz okropny ale jak ktoś lubi kreskówki tego typu, to może się podobać. Szczególnie pierwsze![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wyszedł Ci ten kicz lepszy, niż w rzeczywistości.Można popatrzeć i wzroku nie stracić. Na dobrą sprawę to tam nie wiadomo gdzie patrzeć, żeby tego nie widzieć.
![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Kilka nietypowych (mam nadzieję) zdjęć z Ljubliany - stolicy Słowenii.
Jako że w fotografowaniu architektury nie czuję się zbyt pewnie, proszę komentarze i podpowiedzi co można było zrobić inaczej/lepiej...
233. wieża zegarowa
234. wejście do kościoła
235. kościół
236. "wodopój" w centrum
Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam...
Podoba mi się 235, ale jestem w kłopocieZ jednej strony zbieżność (perspektywa), chciałoby się prostować a z drugiej strony, po wyprostowaniu zniknąłby kawał pięknego sklepienia
Chyba, ze względu na to sklepienie, zaakceptuję krzywe
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Rozumiem że niespecjalne te ostatnie foty...No ale nic to, poniżej kolejny secik z Liubliany:
237. Smok pilnujący mostu
ponoć macha ogonem gdy na most wchodzi dziewica...
na wycieczce były 72 osoby... jakoś nie zamachał...
238. Domek
239. Miejscowe klimaty
Wodopój niezbyt mi podchodzi, mam głupie skojarzenia...
Pozostałe owszem, ładne kolory i kadry. Troszkę bym wyprostowała. Miejscowa pani bardzo na miejscu.
Z drugiej serii smok jest ok, akurat na awatara.No i kolorki też ok.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 19.06.09 o 22:45
A ten smok to nie jakaś rodzina z Wawelskim?