Mam wrażenie, że są nieco przeostrzone, zwłaszcza na ostatnim zamiast liści widzę taką "kaszkę".
158. - bardzo udane fotoWyróżnia się spośród innych.
Masz całkowitą rację, też uważam że generalnie fotki są takiej sobie jakości...
Traktuję je raczej jako reportaż z podróży, kilka - które uznałem za dobre - wrzuciłem do galerii. Poza tym właśnie zauważyłem że fotosik dodatkowo obniża jakość wrzucanych fotek. Nie chcę się tłumaczyć warunkami, brakiem czasu, czy w końcu brakiem umiejętności... Mam jednak nadzieję iż chociaż w drobnej części przekazują klimat tamtych miejsc - tylko dlatego prezentuję je tutaj, chciałbym po prostu troszkę rozgrzać chłodne zimowe dni...
Dziękuję bardzo za wszystkie uwagi (proszę o więcej) i pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Takiego tłumaczenia od wymagającego krytyka nie przyjmujemy!!!
Jskiś sposób na samoumartwienie musimy koledze obmyśleć![]()
Miałaś rację - wywołałem i obrobiłem jeszcze raz (dzięki wielkie za uwagi)...
164.1. Po poprawkach:
http://images26.fotosik.pl/316/eb9e6c051ab4d10d.jpg
PS.
wanilia - samoumartwienie to mam jak tylko spoglądam za okno...
Jedyne co mnie podtrzymuje na duchu to te fotki, wspomnienia i planowanie kolejnej wyprawy...
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 22.01.09 o 21:16
K_Puchatek- no gratuluję takich wojaży, doznań i ciekawych fotek, a kilka z nich mi szczególnie leży: "Mała Indianka", "Młody tkacz", "Młoda biznes women" (tu super ujęcie). Podobają mi się też te antyczne budowle Inka/Maja*
W pewnym momencie brałem też pod uwagę wyjazd do Meksyku, jednak był on jeszcze bardziej egzotyczny niż Kuba. Sporo było Polaków, jak z kuchnią![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Polaków było na cały kraj jeden samolot (około 200 osób) - trzy biura podróży i jakieś 10 różnych wycieczek. Praktycznie nasza grupa była kameralna (18 osób) i innych Polaków spotkaliśmy tylko raz na przestrzeni 16 dni. Niestety w turystyce po tych terenach prym wiodą Amerykanie (sporo ich i robią niezłe zamieszanie)...
Co do kuchni to nie można narzekać, był duży wybór, tradycyjne potrawy europejskie, przez kuchnię miejscową po owoce morza (świeżutkie i dobrze przyrządzone ... mniam)...
Wszystkim nie do końca zdecydowanym naprawdę polecam - to trochę "inny świat" - jak wyprawy na daleki wschód na przykład...