Również zastanawiałem się czy nie poczekać z zakupem ale stwiedziłem, że szkoda czasu tym bardziej, że cena aparatu jest atrakcyjna. Dziś zamówiłem E-510 z dwoma obiektywami też w tym sklepie. Dokładnie ten sam zestaw.
Również zastanawiałem się czy nie poczekać z zakupem ale stwiedziłem, że szkoda czasu tym bardziej, że cena aparatu jest atrakcyjna. Dziś zamówiłem E-510 z dwoma obiektywami też w tym sklepie. Dokładnie ten sam zestaw.
Też tam kupowałem tylko że odbiór osobisty bo mam po blisku![]()
"spieszmy sie kochać ludzi bo tak szybko odchodzą"
Dostałem dzisiaj już swój aparat. Po pięciu długoci godzinach ładowania się akumulatora mogłem nareszcie zrobić pierwsze fotki. Aparat jest naprawdę świetny. Narazie wszystkie zdjęcia robiłem na automacie. Bardzo się ciesze że zdecydowałem się na ten drugi obiektyw. Jednak jest pewna rzecz ,która mnie zastanawia. Kiedy robiłem zdjęcia w pomieszczeniach aparat najpierw wypuszczał kilka błyśnieć lampą błyskową dopiero kiedy złapał ostrość "mrugnął" i zrobił zdjęcie. Na dworze przy dobrym oświetleniu to zjawisko nie miało miejsca. Czy to zupełnie normalne ? Czy jakaś wada aparatu, a może mam coś źle ustawione?
I N S T R U K C J A !
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To normalne nie przejmuj się jak jest za mało światła to lampa podświetla AF.
Życzę dużo przyjemności z nowej zabawki.