22 ładna perspektywa![]()
22 ładna perspektywa![]()
Za dużo naraz, jak dla mnie
Podoba mi sie fotka nr 22, jak napisała poprzedniczka, ma fajną perspektywę.
Brakuje tylko jakiegos sztafażu, pojedynczego prtzechodnia, dziewczyny z wózkiem itp..
Reszta z serii taka sobie.
Dzięki. Na teren elektrociepłowni nie można wejść, wszędzie wysoki płot, starałem się wycisnąć 100%...Za dużo naraz, jak dla mnie (...) Reszta z serii taka sobie.
27. Żeby nie było monotematycznie, zrobiłem malutki krok w bok.
28. Widok na inną część zakładów. Po lewej tzw. "zapałka". Ogień zasilany gazem koksowniczym pali się nieprzerwanie od dziesięcioleci. Widoczny z daleka symbol tego miejsca.
![]()
zakłady fajne ale płot przeszkadza
Spróbuj w nocy tam przyjść i porobić fotki![]()
Jestem taką marionetką nieasertywną
"Pojęcie szumu jest pojęciem względnym."
Czekam na C.D.N , bo na razie nie wiem co chcesz pokazać szczególnego . Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Chciałbym
No niestety, wstęp wzbroniony i nikt tego nie przeskoczy.
W nocy odpada, tam policja się boi jeździć. Dzielnica potocznie nazywa się "palestyna".
To zależy co kogo interesuje(...)nie wiem co chcesz pokazać szczególnego.Celem wycieczki był: http://wroclaw.hydral.com.pl/17452,obiekt.html .
Wrzucam ostatnie zrobione po drodze oraz dwa z wnętrza.
29. Prawie jak nowy
30. Pierwszy widok po wejściu do środka.
31. Kwiaty lotosu :P
Pozdrawiam w Nowym Roku![]()
Lubię Hdr-ki, 29 jest spoko, może inaczej bym kadrował bo tam chyba kawałek samochodu(bądź tego co z niego zostało) jest ucięty z lewej strony.
Pozostałe dwa, 30 jakoś do mnie nie przemawia nie wiem może dlatego że to b&w i trochę za bardzo ziarniste, 31 może być, dobry tytuł![]()
Olympus E-510, ZD 14-42, Jupiter 37 A MC 3,5 / 135, Helios 44-2 2/58. www.lukaszptaszynski.pl Pozdrawiam!!!
29 - fajnie wyszło
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Mi się podoba 30jakoś tak na dłużej sie nad nim zatrzymałam
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"