To i ja się pochwalę ślubniaczkami. Może komuś się spodobają ?
Slub_i_plener
To i ja się pochwalę ślubniaczkami. Może komuś się spodobają ?
Slub_i_plener
Cześć
Przygotowania ok, w kościele .. tak jakoś bez rewelacji, w plenerze bardzo ładnie - ale znam się tyle co kura na gwiazdach
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
upsss, kurcze kompresja, poszarpane krawędzie... hm, ja nie zauważyłem, bynajmniej nic mnie w oczy nie zakuło, może faktycznie muszę okulary zmienić, bo na jakość moich fotek także narzekają
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
ten tego..... chciałem żeby się szybciej ładowały![]()
Bardzo dobre.Wchodza szybko,z ogladaniem nie mam problemu,kwadratow,pikseli nie znalazlem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Witam.
Ja również nie widzę jakiś pikseli i innych cudów,ładowanie strony i zdjęć trwa w miarę sprawnie.Trochę denerwujący jest flash a konkretnie moment,kiedy gł.miniaturka jest podświetlona a boczne toną w cieniu ale na pewno to tylko moje widzimisię.
Zdjęcia jak na tą kategorię przystało są OK,nie powalają na kolana (jest kilka jest perełek) ale na pewno wiele par będzie szczęśliwych mając je w albumie.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
u mnie tez jakość niezła, przyjemnie się ogląda. Parę sztuk wpadło mi w oko, mam wrażenie że plenerowe nie do końca mi pasują. Ten rzepak miał większy potencjał. Najlepiej z przygotowań, kilka fajnych portretów. Kościół to generalnie trudny temat bo zbyt wiele zalezy od warunków, księdza, pary i innych zmiennych. Ale "momenty złapane a o to w tym przypadku chodzi
Brakuje mi tego co u mnie...efektu jaki daje focenie FF - bajkowej plastyki i małej GO, zwłaszcza w kościele i na imprezach.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl