z lampą to jeszcze niewiele wiadomo, ale fakt rewelacji się nie spodziewam
tak czy inaczej 5go osobiście sprawdzę co i jak z nowymi zabaweczkami Nikona![]()
z lampą to jeszcze niewiele wiadomo, ale fakt rewelacji się nie spodziewam
tak czy inaczej 5go osobiście sprawdzę co i jak z nowymi zabaweczkami Nikona![]()
2600 jełro
Jak ja to kupię?![]()
Hehem zróbcie ankietę kto ile razy zmieniał system, i z jaką częstotliwością
Wtedy wybierzemy króla zmian.
/*...................*/
/* ...........................*/
ja miałem już 3 systemy -no można tak niby powiedzieć
Nikona, potem dokupiłem Olympusa, potem zmiana wszystkiego na Canona i teraz znowu Nikon
i chyba w N trochę zostane, bo D700 mam zamiar kupić tak szybko jak się da jako support/backup na śluby![]()
Niee, dlaczego? To przecież system Nikona. Korpus D200, tylko matryca od Fuji.
Do "małej" klatki mam tylko dwa szkiełka: fiszaja 10,5mm i spacerzooma 18-200 (oba akurat na urlop).
Reszta szklarni to starsze pozycje ale pod FF. 20-35/2.8, 35-70/2.8, 60/2.8 micro i 70-210/3,5-4.5.
Że tak powiem, sposobię się do FF
S5 Pro zostaje ale dwie puszki ma przeciez niejeden z Was, prawda?
PS
Przygodę z lustrzankami cyfrowymi zacząłem od Olka, teraz poszedłem dalej, w system Nikona. Tyle, że puszka jest od Fuji.
W analogu przez kupę lat "siedziałem" w Minolcie. Co z tego, kiedy to Minolta wypięła sie na mnie i zlikwidowała system?
A od Sony to ja mogę co najwyżej walkmana kupić![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 30.06.08 o 16:19
ja tam dalej myślę że posiadanie olka i np. canona lub nikona to super sprawa--->uzupełniające się 2 systemy. Chcesz robic fotki na imprezie to biorę canona, chcę robić ptaszki to biorę 410 i sonnara 180 mm proste
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
oj coś takiego było by ekstraptaszki/sport/pokazy lotnicze -do tego mogł bym spokojnie E-3 kupić
tylko najpierw trzeba zarobić........