Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: FF do kotleta

| OlyJedi
    Mieszka w
    Płock, Poland, Poland
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    E-3 się nadaje "do kotleta", sprawdzone.
    też nad nim myślę zwłaszcza że mam lampę i szklarnię. Podoboa mi się jego szybkość.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Gundi
    Mieszka w
    Muszyna / Kraków
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Przy tak małej matrycy możesz co najwyżej avatary na forum gościom weselnym robić

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ksb Zobacz posta
    też nad nim myślę zwłaszcza że mam lampę i szklarnię. Podoboa mi się jego szybkość.
    Kup, a jak ci nie podpasuje to sprzedasz wszystko i kupisz 5d (jak tak zrobiłem - tzn. nie kupiłem 5d bo mi podpasował )
    Parę złoty będziesz może w plecy, ale za to o ile mądrzejszy...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar geo
    Mieszka w
    widzę Morze
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ksb Zobacz posta
    Jeżeli chcesz szybkiego aparatu to E-3 tylko z swd, 40D jest według mnie równie szybkie a cena bardzo niska ale jak masz szkiełka i lampe poczekałbym na zejście ceny E-3. Wczoraj testowałem 12-60 SWD i 50-200 swd na E-410 do szybkosci z tą pucha mam duże zastrzeżenia, 40D z tamronem który nie ma USM jest szybszy, w nikonach to nie mam pojęcia.
    Co do 5D to jak kupowałem tamrona gosć miał 5D i popstyrykalem sobie tamronem 17-50 był ciu wolniejszy od 40D.
    Choć jak mam 40d nie robie lepszych zdjeć (cała prawda o aparatach ) to fajnie mieć szybka puchę...tyle że waga jest zaj..
    aha na olku m42 o wiele lepiej wychodzi takie są moje odczucia, mój sonnar 180 na 40D to teraz bezużyteczny na 2.8 jest (mydło)
    Ostatnio edytowane przez geo ; 18.06.08 o 09:59
    A7II słoiki
    jerzykulesza.zenfolio.com

piotrek204
    Gość
    Dla mnie E3 ma wade w postaci wymiarow, robi sie z tego ciezki kloc z mala matryca. Owszem mozna zrobic koltleta majac E3, mozna i majac kompakt, ale dobra matryca z czulym iso jak w FF i do tego jasne szkla daja wieksze pole manewru.
    Majac do dyspozycji dobre ISO1600 i jasnoc rzedu 1.2-1.4 mamy czulosc ktorej w E3 nie uzyskamy.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    NORMALNIE JESTEŚCIE PASKUDNI!

Z wątku o 4/3 wyodrębniam OT o FF, a wy w tym OT robicie OT o 4/3

Kurcza!

Zamykam.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów