Lucca, kudły na klacie mogłeś stempelkiem z policzka potraktować (chyba że koleżance tam również wąs się sypnął)
Może sprzedać zwolennikom niecycatych kobiet. Jest ich sporo wbrew pozorom.Zamieszczone przez Maruda
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 17.06.08 o 20:16
A dlaczego uważasz że nie sprzeda ? Osobiście wolę popatrzeć na "chudą i z małym rozmiarem" (przepraszam wszystkie Panie na forum) niż na kobiety z USA (z tym nawet Photoshop sobie nie poradzi). Oczywiście wszystko kwestia gustu. A co do reklamy, to ja zawsze przejdę przez kilka sklepów (omijam ten nie dla idiotów), sprawdzę w necie i jeśli mam coś kupić to nie patrzę na reklamy.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Zgadzam się z Tobą w 100%.Małe też jest piękne.
Ostatnio edytowane przez Amosicho ; 17.06.08 o 20:30 Powód: Automatyczne scalenie postów
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Pozdrawiam, Darek
to jeszcze jedna trutka:
wyszczuplanie łopatologicznie dość
i ekstremalnie, raczej nie do wykorzystania w praktyce
PS
@Amosicho: nie "też" - po prostu "jest"![]()
Male czy duze...pheh, dla mnie wazne jest zebym umial w razie czego cos poprawic. Bo przeciez zdarzaja sie sytuacje, ze model wyjdzie nie do konca taki, jaki jest w rzeczywistosci
a jezeli chodzi o moj gust, to preferuje oba gatunki/rodzaje (w granicach normy oczywizda) [przepraszam za uprzedmiotowienie, ale nie wiedzialem jak to inaczej ujac]
O rany jakie skrajności.
Uwierz mi, że pomiędzy wklęsłą anorektyczką a "pulchna amerykanką" jest całe mnóstwo dobrego i pięknego i proporcjonalnie zbudowanego![]()
ło matko i wy tyle czasu rządziliście światem
są cycki na reklamie dachówek - bierzemy
nie ma - pape się położy![]()