hahahahahahahaaha poległem hahahaha bez urazy - naprawdę bez.
hahahahahahahaaha poległem hahahaha bez urazy - naprawdę bez.
było sobie życie
Hahaha, ja też poległem![]()
Zabierz zdjęcia na siłownię
![]()
PS. Sorry, nie mogłem![]()
Czy jest ktos ponad modami?
nie no, na silowni raczej piersi sobie nie wyrobi![]()
zapomnijmy moze o moim pytaniu![]()
Wieprz, ekstra te tutki![]()
Wczesniej myslalem, ze kolega Krzyszcz zartuje, bo mi wyszedl efekt troszke przesadzony
Mala prawicza uwaga - znacznie przyjemniejsza praca na stanikach niz na sweterkach![]()
Szybsze rozwiazanie - Poser7 lub DAZ Studio + DAZ Victoria 4.2 full, plus teksturki + plus dodatki (od wyboru do koloru) - można zrobić wszystko. Pytanie tylko po co ? Powiększanie (pomniejszanie) sobie (innym) czegokolwiek nie ma sensu.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Pozdrawiam, Darek
Amosicho - jak dalece się mylisz! Wszyskie kolorowe gazety, twórcy reklam, plakatów, okładek... Wszyscy oni korzystają z przeróżnych technik retuszu. W tym z wszelakich powiększań/pomniejszań.
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Kiedys jednej bardzo pulchnej tez mialem pomniejszyc brzuszek,ale przedobrzylem i wyszla jej klata cala owlosiona a tutka na depilacje nie znam i poleglem![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
A mi się podoba pomniejszanie tu czy tamMojej żonie też
lucca rozwaliłeś mnie tym zarostem![]()
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?
Zgadzam się z Tobą, tylko odpowiedz mi na pytanie jak to ma się do rzeczywistości ? Spotykasz kogoś kogo znasz z gazet, masz problemy z rozpoznaniem tej osoby, bo wygląda zupełnie inaczej niż na okładce i doznajesz szoku. Moim zdaniem fotografia powinna oddawać rzeczywistość, a nie przeróbki. A wszystkim amatorom idealnych kształtów polecam Posera, Daz Studio i inne tego typu programy, gdzie można sobie wyrenderować "idealny świat"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Pozdrawiam, Darek