Arek1249, ja się pytałem czy piszesz aby na temat w związku z mapowaniem pikseli! Co ma mapowanie do pamięci???Zamieszczone przez arek1249
Arek1249, ja się pytałem czy piszesz aby na temat w związku z mapowaniem pikseli! Co ma mapowanie do pamięci???Zamieszczone przez arek1249
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]
To by było napisane w instrukcji,żeby sformatować tak jak sugeruje wrocek a nie wymieniać na nową,no chyba że jacyś bardzo mądrzy importerzy na Polskę tak przetłumaczyli lub manual nie jest nazbyt ścisły albo żeby kupić nową kartę żeby dać zarobić...
OLYMPUS C-740 + tuleja + UV King+statyw
Panowie ogłaszam konkurs "Kto pierwszy zapełni kartę"
i mam do was pytanie ,czy jak zapełnicie hdd w kompie to tez wymieniacie na nowy? a ten zapełniony idzie do śmieci?, powiedzcie gdze wyzucacie to pojade pozbierac.
nagrywamy na CD :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Fragment instrukcji angielskiej - interpretacja zależy od tłumacza...![]()
"When both the Folder and File No. reach their respective maximum
number (999/9999), the number of storable pictures becomes 0
even if the card is not full. No more pictures can be taken. Replace
the card with a new one."
Jeżeli nazwa folderu i pliku dojdzie do ich maksimum (999/9999) to nie ma bata, żeby aparat mógł dalej numerować pliki - chyba że zacznie kasować najstarsze lub zacznie używać liter obok cyfrKarta wcale nie musi być pełna - jeśli numeracja się skończy, to należy wsadzić nową ( w sensie pustą) kartę. Nie ma tu ani słowa o tym, że formatowanie nie wyzeruje numeracji ani tym bardziej że kartę należy wyrzucić!
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]