Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Dzieńdoberek :)

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria
    Moim zdaniem - wszystkie 4 kadry b. dobre, ale z tymi "oczkami" to przegiąłeś.
    Pozdrówka.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Zdecydowanie lepiej.
    Powodzenia.
    Ostatnio edytowane przez witia ; 23.12.08 o 12:43 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar piotreek27
    Mieszka w
    LWO
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Witam, dzięki za słowa krytyki , faktycznie z tymi oczkami przegiąłem ,
    chciałbym jeszcze pokazać moje pierwsze zdjęcie zrobione moim nowym kitem którego dziś dostarczył mi kurier Teraz końcu mam dual kita
    5
    http://images31.fotosik.pl/424/a67e66762e5655c6.jpg

| OlyJedi Awatar piotreek27
    Mieszka w
    LWO
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Witam ponownie , po długiej przerwie spowodowanej tym iż nie chcę wrzucać każdej foty jaką ustrzelę zanim nie dojdę do jakiejś większej wprawy , lustrem bawię się od kilku miesięcy i jak narazie zabawa polega na czytaniu książek i wszystkiego co znajdę w necie oraz wypróbowywaniu wskazówek które wyczytam .
    Ale mam pytanko odnośnie portrecików ( zapodaje dwie fotki dla przykładu ) chodzi o to na co według Was zwracać uwagę przy tego typu zdjęciach, i jak je trzaskać by budziły zachwyt u innych
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P2151868.jpg
Wyświetleń:	123
Rozmiar:	132,2 KB
ID:	12965   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	PC281518.JPG
Wyświetleń:	128
Rozmiar:	185,0 KB
ID:	12966  

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Te dziejsze:
    pierwsze przypomina mi stare czasy. Podobne wisiały w zakładach fotograficznych. Taki ładny kicz przciągajacy wzrok . Za dużo adobe za mało zdjęcia
    drugie:
    moim zdaniem dużo lepsze,choć za duże te oczy, no i jak by sie miało przwrócić na prawą stronę i coś nie tak mi sie je ogląda , może twarz za bardzo kadr wypełnia ?

Mieszka w
    Poznań/Przeźmierowo
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    5 ładnie skadrowana...podoba mi się nawet i prawie jest poprawna.Prawie ponieważ wydaje mi się że troszkę za mała GO jest użyta....ale to już zależy chyba od gustu.

6 i 7 hmmm...ta winieta nie bardzo mi odpowiada.
    Więcej nie napiszę ponieważ jakoś ciężko mi się ustosunkowac do tych zdjęć.Wydaje mi się jedynie że lepiej wyjść na zewnątrz i robić zdjęcia dzieciom w naturalnym oświetleniu a nie świecić im w oczy...wychodzi to jakoś tak niezdrowo moim zdaniem...

Pozdrawiam.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów