Fajowe te zachodziki, podobają się
Fajowe te zachodziki, podobają się
The question is: What is a Mahna Mahna?
Druga, zimniejsza rafineria wydaje się lepsza.
Rozżarzony horyzont i stygnące niebo przeglądające się w morzu- podoba mi się![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fajnie by było się wybrać na nocny plener po rafinerii![]()
ale ja pamiętampolar malrumi mój bo Twój sie nie chciał odkręcić od UV a w tym zestawie winietowało strasznie
, dalej cokin nd 1,2 cały i nd 0,9 polówka miękka balans bieli chyba ok 10000K i tyle
a poza tym to bardzo ładnie wyszło ciesze się ze mogłem pomóc i że ktoś mnie jednak słuchał muahahaha
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 8.09.10 o 00:23
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
No fakt, bardzo ładnie Wam to wyszło!
Pozdrawiam, Jola
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Cieszę się, że zachód się podoba.
Fotografia krajobrazowa jest dla mnie ciężkim tematem. Pewnie taka po prostu jest - trudnaAle do tej pory i ja miałam złe podejście do niej. Po prostu szłam z aparatem i tam gdzie mi przyszło do głowy stanąć, tam robiłam zdjęcie, nie zważając, że słońce, że ostre światło itd, itp. A przecież rzadko kiedy dobre zdjęcia krajobrazowe powstają z marszu. Czasem się tak trafi, że dopisze szczęście i jest się we właściwym miejscu o właściwym czasie i wszystko gra - światło, niebo. Ale pewnie znacznie częściej trzeba się naczekać na tą właściwą chwilę.
Tak więc oglądam i oglądam, czytam poradniki, opowieści fotografów krajobrazu i chłonę wiedzę. I próbuję...
I załączam przykład tego, jak pogoda nie zważa na nasze plany.
To miał być piękny wschód słońca.
![]()
Pozdrawiam, Jola
Do galerii!
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|