Może tak ostatnią różyczkę do galerii?
Pozdrawiam
Może tak ostatnią różyczkę do galerii?
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Bardzo ładnie oddany aksamit płatków, ale najbardziej podoba mi się w niej to, że nie świeci, ładnie "zgaszona" czerwień.
Ale zauważyłem, że róże są już przez niektórych uważane za "passé". Do łabędzi i zachodów słońca, dochodzą różeCo to będzie dalej?
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Widzę Yolu, że nie popuścisz. Jak już chcesz coś zrobic to nie ma przeproś. Uwzięłaś się i śliczna fotkę zrobiłaś
Gratki, bardzo mi się podoba i jeszcze ma w tle kolezankę![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mimo wszystko pozostaję optymistą i uważam, że nadal jest co fotografować. Czy róże są passe. hehe! Tylko bym spróbował wykazać się oryginalnością i zamiast róż przyniósłbym Lepszej Połowie bukiet koniczynek!Wystarczy że mnie upomina, że się zapominam
Swoją drogą, ładne maki i róże - proste, ale przemyślane kadry. W prostocie dżemie siła.
MK
Dziękuję wszystkim za wizyty i mam nadzieję, że kolejne zdjęcie również się spodoba.
Prawda, że niezapominajki są też piękne?!
I choć nie tak "dostojne" i wielkie jak róże - to odpowiednio zauważone - robią wrażenie.
Pozdrówka.
róża wyszła bajecznie, ale ostatnie foto też zwraca uwagę
pozdrawiam
Pentax K7 + Sigma 70-200II +DA 18-55WR + Tamron 17-50 f/2.8 + Samyang 85 f/1.4 + Helios f/2.0 + Metz 58 AF-1
zapraszam na moją stronę: http://pawellysik.iportfolio.pl/ i zachęcam do współpracy
Niezapominajki,dla mnie bomba!