Takze widze postep, wychodzi na to ze tylko ja utrzymuje wciaz ten sam niski poziom :P
Z ostatniej wrzuty mi sie zdecydowanie kolor podoba, wiecej charakteru ma...
Takze widze postep, wychodzi na to ze tylko ja utrzymuje wciaz ten sam niski poziom :P
Z ostatniej wrzuty mi sie zdecydowanie kolor podoba, wiecej charakteru ma...
Ja też w kolor![]()
Jolly,
Tak naprawdę to i jedno i drugie ma swój klimat. Kolor fajniutki cieplutki jest i podkreśla dachy, a B&W super niebo eksponujeZostaw oba
![]()
Ostatnie w kolorze MSZ. B&W jakieś takie "szare" może by trochę kontrasty podciągnąć...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
K@czy, ależ skąd, żadne przechlapane.Wszelkie uwagi bardzo cenię, bo dzięki temu się uczę.
Dzięki Hades za Twoją wersję. Wiesz, czym to się skończy dla Ciebie? Bedę Cię gnębić pytaniami, jak i co zrobioneMam nadzieję, że nie dasz mi ignora na gg
Piotrze Grzesiu, dziekuję za tak miłe słowa. Bardzo się cieszę, że zauważasz postęp.
No to 2 kiczyki tym razem![]()
Pozdrawiam, Jola
Na ostatnich światło rzeczywiście rozpieszczaostrości szkoda, ale i tak jest ładnie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"