Ooo... Jolka, a cóż to za klimaty widzę?Fajne twarze. Nie dało się porobić bliższych portrecików?
Fajna 1. (szkoda że z tyłu ludzie siedzieli), fajna 4. i 6. jednak generalnie chyba wolałabym ciaśniejsze kadry.
Ooo... Jolka, a cóż to za klimaty widzę?Fajne twarze. Nie dało się porobić bliższych portrecików?
Fajna 1. (szkoda że z tyłu ludzie siedzieli), fajna 4. i 6. jednak generalnie chyba wolałabym ciaśniejsze kadry.
Niezapominajka śliczna. Reportaż udany z tym, że przychylę się do zdania Bufetowej co do szerokości kadrów.
pozdrawiam Wiejo
Bufetowa, klimaty jak najbardziej mojeWychowana na punk rocku jestem. Biegało się z wokalistą Seksbomby ( wtedy jeszcze nie wiedziałam, że zespół przetrwa aż do dziś
) i muzyki się słuchało wspólnie. Zresztą Legionowo Rock Festiwal to jego zasługa. A fotograficznie to pierwsze podejście. I rzeczywiście widzę i ja pewne błędy. Czasem przydałoby się ciaśniej, chyba za dużo góry zostawiałam również. Mam nadzieję skorygować pewne błędy w sobotę, bo znów będzie koncertowo. Grać ma wspomniana Seksbomba i IRA.
Co do zdjęcia 1 - mi właśnie się podoba to zestawienie starszych ludzi, którzy przychodząc nie byli chyba świadomi, co ich uszy usłysząa gośćmi z takim imagem.
Wiejo, cieszę się, że niezapominajka się podoba.
A wszystkim serdecznie dziękuję za wizyty.
Zdjęć z koncertu nie będzieWszystko poszło nie tak, włącznie z pogodą.
Pozwolę sobie więc zaprezentować kolejne kwiaty.![]()
93 na tak-reszta na nie.Chociaz i te sprobowal bym w kadrze pionowym.
Roza GO-za mala,Malwa -nie takie swiatlo.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 9.09.09 o 14:46 Powód: Konkrety chciala
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Konkrety poproszę, a nie tylko tak / nie.
P.S. hmmmm....nie takie światło. Przemyślę to, ale zapewne masz rację jak zwykle.
Natomiast co do GO - tak miało być![]()
Ostatnio edytowane przez jolly ; 9.09.09 o 14:53 Powód: odpowiedź na konkrety
Fajowe kwiatki, ale tego z lewej - bym "wyszopował" (na ostatnim).
Pozdrówka.