sławekb - opis extra, zdjęcia jeszce lepsze.
"...Wszystkie powyższe zdjęcia i to, które wrzuciłem do galerii zrobiłem dzisiaj w ciągu 1 godziny "posiedzenia"...
Tym opisem wpędziłeś mnie w kompleksy. Duży plus.
sławekb - opis extra, zdjęcia jeszce lepsze.
"...Wszystkie powyższe zdjęcia i to, które wrzuciłem do galerii zrobiłem dzisiaj w ciągu 1 godziny "posiedzenia"...
Tym opisem wpędziłeś mnie w kompleksy. Duży plus.
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Piękne fotki slawekb...Piękne!!!
Coś mi się wydaje,że niedługo szykuje się następna wystawa na "naszej" Olympusclub-owej
stronce.
Pozdrawiam cieplutko.
E-510/ ZD 14-45/ ZD 14-54/ ZD 40-150/ ZD 50-200/ Metz 58 AF/ Marumi DGH Circular+UV-wpc/ Hitech...Cokin P/ Benro A-297m8+488RC2/...pstryk!!!
Sławekb, brak słów. Twój opis poparty rewelacyjnymi fotkami jest dowodem Twojego doświadczenia i tyle. Ciszę się, że dzielisz się wiedzą i udzielasz wskazówek. Niestety zmartwił mnie Twój pierwszy wpis "sezon na drapole skończył się", więc do czatowni pojadę chyba z myślą o innych ptakach niż Buteo.
sławekb po takim opisie mam znowu ochote na focenie ptaków (pomimo tego ze napisałeś ze to nie dla mnie :P).
A tak na poważnie to marzy mi sie fotka kowalika
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Ostatnio edytowane przez sławekb ; 6.03.09 o 07:46
Wszystkie powyższe zdjęcia i to które wrzuciłem do galerii zrobiłem dzisiaj w ciągu 1 godziny "posiedzenia" z budki którą widać na pierwszym zdjęciu.
Jak juz opanowało się warsztat i ma się niedaleko domu własne, dobrze dokarmiane stanowisko to pewnie tak się da
Świetny poradnik, proponowałbym przypiąć dla potomności.
rewelacyjna relacja i cenne wskazówki, daję po reputacji jeśli wejdzie.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson