EddieLBN "+"
Nie wiem kiedy i czy w ogóle będę próbował z głosami, jak na razie muszę bardziej poznać temat ptaków, obserwować, uczyć się, poznawać ich zachowania - długa droga
Dziękuję i pozdrawiam
EddieLBN "+"
Nie wiem kiedy i czy w ogóle będę próbował z głosami, jak na razie muszę bardziej poznać temat ptaków, obserwować, uczyć się, poznawać ich zachowania - długa droga
Dziękuję i pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
,,Moose, a masz w dorobku jakieś drapole??"
Standartowo: myszaki, gołębiarz, bieliki czyli zimowe tańce z padliną. Mam budę stacjonarną już dwa lata, ocieploną i wykładam padłą dziczyznę.
Ostatnio edytowane przez moose ; 1.04.09 o 23:27 Powód: Automatyczne scalenie postów
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Ukazała się ciekawa książka Kłosowskich _Fotografujemy ptaki
http://multicobooks.pl/przyroda/foto...taki_8851.html
Muszę ją nabyć, było nie było to prawdziwi mistrzowie w tym fachu.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ta książka to fajna rzecz. Miałem ją w ręku. Warto.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
"moose" bardzo dziękuję za przesłaną "lekturę". "+"
Z napisanego tekstu wyraźnie wynika, że jesteś fachowcem wysokiej klasy z wielkim doświadczeniem. Jak na razie do pięt nie dorastami chociaż zapał mam duży, to jestem realistą i wiem, że łatwo nie będzie. Nie boję się mokradeł, lasów, akwenów wodnych, wczesnego wstawania, pogody czy innych wyzwań, ale jednej rzeczy się nie przeskoczy - rodziny - a zatem i wolnego czasu.
Żona woli bardziej jak jestem w czatowni niż na dyskotece, ale wszystko ma swoje granice i prędzej czy później dochodzi do "zgrzytów" - delikatnie mówiąc.
Ale jeszcze trochę lat życia przede mną, tak więc będzie czas, będzie pora.
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
,,Bardzo bym prosił dla mnie."
Ok, rzuć mi tylko swój e-mail bo na konto olyclub wchodzi po 5000 znaków, a tekst ma ponad 16tys.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Kasprzyk> spokojnie, nie od razu Rzym spalono.....Poza tym wabienie można praktykować rodzinnie, bo pora dnia jest tu w zasadzie obojętna. Wabiłem derkacze o świcie, przed zmierzchem i po południu i w południe i przed południemPodobnie ma się rzecz z innymi gatunkami. Nie trzeba się mocno maskować, siatka na grzbiet i do pracy.
Ostatnio edytowane przez moose ; 3.04.09 o 18:24 Powód: Automatyczne scalenie postów