Az tak czesto korzystasz z pokretla trybow ze musisz krecic nim w kolko? Rozumiem ze niektorym moze przeszkadzac pierscien ostrosci ale tego to nie rozumiem. Zawsze zostaje Panasonic L1, tam nie ma pokretla trybow![]()
Az tak czesto korzystasz z pokretla trybow ze musisz krecic nim w kolko? Rozumiem ze niektorym moze przeszkadzac pierscien ostrosci ale tego to nie rozumiem. Zawsze zostaje Panasonic L1, tam nie ma pokretla trybow![]()
4/3: E510, E410; m4/3: E-PM1
W E-3 też nie ma![]()
Krzysiekz: chodzi o to zeby wybrac aparat pod siebie, taki ktorego ergonomia bedzie ci pasowac, bo jak to mowia: 'diabel tkwi w szczegolach', jednemu nie bedzie pasowalo ze aparat jest ciutke za maly, dla innego bedzie za maly wizjer, dla jeszcze innego nie bedzie sie podobac ze dane w wizjerze sa po prawej stronie, a mnie sie nie podoba pokretlo.
oba aparaty z tematu beda robic dobre zdjecia: i pewnie z obu nabywca (do tego amator) bylby zadowolony (poczytac forum o Nikonie, tez znajdziesz zadowolonych nabywcow mimo ze w ich aparatach nie ma takiej czyszczalki, stablizacji, liveview itp.![]()
Jeśli chodzi o ergonomię najlepiej mi "leżą" produkty Sony, a później Nikona. Natomiast najbardziej mi odpowiada mi szklarnia Olympusa.
MK
Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi
Zrobie jak duża część polacała, pójde do sklepu "przymierzę" do ręki, ocenię wizualnie. Chyba jednek wybór padnie na Olka !
Pozdrawiam !
Dobrze zastanow sie czy Olek bedzie Ci pasowal.
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak