hehe nie tak dawno wszyscy marzyli aby to Fuj dawał matryce![]()
hehe nie tak dawno wszyscy marzyli aby to Fuj dawał matryce![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Podobno Olek nie bedzie w nowym modelu wstawial matryc tylko jakis chip nowej generacji z mozliwoscia cofania czasu.Mniej wiecej to tak bedzie wygladalo,ze jesli mamy ruine budynku to cofajac czac zrobimy fotke jak fundamenty dopiero robili.Dokladnie nie wiadomo jeszcze jaki bedzie zakres ,czy 10 czy 1000 lat,ale dokladnosc bedzie do 1/ 1000 sek.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
I dobrze. I tak mi się te panasowe matryce nie podobały. Może Kodak wróci??
Aż się matryca z mojego ejeden uśmiechnęła.
Ja tam nie wierzę, to wszystko obca propaganda i woda na młyn zachodnich imperialistów
Jak nic żółci robią dywersję.
Albo czerwoni...
Plotki, spekulacje, sensacje, wariacje itp. nie robią dobrej reklamy dla E-Systemu i Olympusa.
Takie wątki i plotki służą dobrze tylko konkurencji.
Na forach Nikona i Canona pewnie zaczną wkrótce spiskować o końcu Olympusa, a to dla potencjalnych nowych nabywców lustrzanek Olympusa tylko pewien znak, że jest inna niby lepsza i bardziej przyszłościowa alternatywa.
Panasonic powinien te plotki (?) sprostować.
I w tym momencie strategicznym posunieciem konkurencji bedzie obnizenie cen 5D do poziomu E-3, zeby w koncu wyczyscic polki ze starych gratow i przygotowac miejsce na sake, bo prezes Canona opija juz upadek E-systemu i zdazyl w miedzyczasie w alkoholizm popasc.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
O jej !!! Lece pakować system i na allegro z nim !!!
Może nie wszyscy jeszcze wiedzą i znajdzie sie frajer![]()
Kojot a co masz dobrego ?? może ja przytulę
/*...................*/
/* ...........................*/