Zdecydowanie w bliskim.
Zdecydowanie w bliskim.
Coś co ma być pierwszym planem, niech nim będzie. Inaczej to jakbyś panoramę - widoczek robił
/*...................*/
/* ...........................*/
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ale wtedy tematem nie będzie zamek, lecz miasto... :P nieprawdaż !
/*...................*/
Wśród zdjęć ze Szczecina znalazłem takie zdjęcie (fragment pompy) i pokazuję dwie wersje. Która lepsza?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wg mnie kolorowa , bardziej ostra![]()
/*...................*/
I to jest rada w stylu "Ja Ci radzę : rób jak chcesz"! Chciałem poznać opinie bardziej doświadczonych czy lepiej pokazać ten element dokładnie, ostro i w kolorze czy raczej z racji zabytkowego charakteru pompy, pokazać go w stylizacji na starą fotografię. Żaden konkurs, po prostu chcę w ten sposób czegoś się nauczyć.
A zastanowiłeś się, które Tobie się bardziej podoba? A jak "bardziej doświadczony" napisze Ci, że widzi to w tonacji czerwono-burej, to tak zrobisz? Przecież to Ty wiesz, co chciałeś pokazać na tym zdjęciu, a nie "bardziej doświadczeni" - czy więc widziałeś to w kolorze, czy raczej z racji zabytkowego charakteru pompy, chciałeś pokazać go w stylizacja na starą fotografię?