Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Aparat E-M10 i stary obientyw Zuiko

| OlyJedi Awatar viruuss
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    231
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez viruuss Zobacz posta
    miło, że piszesz o swoich odczuciach , wykształceniu oraz misji nauczania, ale odpuść sobie wycieczki osobiste , wyraźnie napisałem dlaczego pytam, ... zbędny komentarz /apz/?
    oczywiście wpis o pośle itp ze strony Bodzip jest prawidłowy i nie został usunięty przez admina ? widzę, że na forum są równi i równiejsi, admini i admini specjalnej ....... fajnie, że macie koło wzajemnego lizania się po......., wystarczy popatrzeć ile było wpisów / aktywnych userów kilka lat temu i co się dzieje teraz, nie ma z Waszej strony nad tym refleksji , nie muszę tutaj być, ale jak już jestem to może będę traktowany na równi z innymi, to że Bodzip ma swoje dla mnie dziwne odczucia co do mojego wpisu to już jego osobista sprawa, jeżeli się mylę w tej sprawie to gdzie złamałem regulamin forum moim wpisem odnośnie elektroniki w przejściówce ?
    Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    oczywiście wpis o pośle itp ze strony Bodzip jest prawidłowy i nie został usunięty przez admina ? widzę, że na forum są równi i równiejsi, admini i admini specjalnej ....... fajnie, że macie koło wzajemnego lizania się po......., wystarczy popatrzeć ile było wpisów / aktywnych userów kilka lat temu i co się dzieje teraz, nie ma z Waszej strony nad tym refleksji , nie muszę tutaj być, ale jak już jestem to może będę traktowany na równi z innymi, to że Bodzip ma swoje dla mnie dziwne odczucia co do mojego wpisu to już jego osobista sprawa, jeżeli się mylę w tej sprawie to gdzie złamałem regulamin forum moim wpisem odnośnie elektroniki w przejściówce ?
    Rozumiem Twój żal, ale mogłeś zakwestionowane pół zdania pominąć w publicznie dostępnym poście... To było co najmniej niegrzeczne. Nie ciągnijmy tych dalszych przytyków, proszę...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar viruuss
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    231
    Moja galeria
    [QUOTE=apz;1440874]Rozumiem Twój żal, ale mogłeś zakwestionowane pół zdania pominąć w publicznie dostępnym poście... To było co najmniej niegrzeczne. Nie ciągnijmy tych dalszych przytyków, proszę...[
    /QUOTE]żal ? Ty chyba dalej nie rozumiesz co napisałem ? i to jest główny problem tego forum

"Swoją drogą, takie dogryzanie z Twojej strony - nie pierwsze zresztą, przypomina mi pewnego posła, który siedział cicho całą kadencję, a teraz zrobił się strasznie wyrywny."
    -cytat z Bodzipa, uważasz, że wszystko jest ok ?
    w pierwszej części wywód co autor miał na myśli bo jak zrozumiałeś inaczej to jesteś w błędzie itp itd, zadałem proste pytanie, nie jest moją winą, że ktoś szybciej klika literki niż myśli !!
    Ostatnio edytowane przez viruuss ; 9.12.23 o 23:13
    Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Uważam tylko, że nie warto wzajemnie sobie sobie wysyłać rozmaitych przytyków.
    Wytłumacz po co? Wskaż wartość dodaną do wartości wypowiedzi.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rich2024 Zobacz posta
    Moje pytanie co Clubowicze rekomendują:
    1. przejściówka bez elektronika (jaka),
    2. czy są przejściówki z elektroniką (jakie)?
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Z elektroniką od Olympusa i Panasonica ...
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    ... Adapter jest z elektroniką.
    Trzy posty o elektronice a Ty "czepiłeś" się akurat Bodzia?

... wystarczy popatrzeć ile było wpisów / aktywnych userów kilka lat temu i co się dzieje teraz, nie ma z Waszej strony nad tym refleksji , nie muszę tutaj być ...
    Smutne zrobiło się to forum, kiedyś można było nawet posprzeczać się z adminem, co dopiero z moderatorem. Dopóki nie było obrażania. Dziś poprawność polityczna zabiła to forum.
    Nie udzielam się już od jakiegoś czasu i nie mam poczucia, że forum przez to straciło. Mam za to pewność, że ja na tym nie straciłem.
    Ostatnio edytowane przez helmuth ; 16.12.23 o 22:06
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    ... Dziś poprawność polityczna zabiła to forum.
    ....
    Też tak myślałem, ale doszedłem do wniosku, że nic niczego nie zabiło, dzięki ogromnemu wysiłkowi administracji forum osiągnęło nowy poziom rozwoju. Przeszliśmy do fazy zen.

Cytat z Wikipedii:
    "Zen jest sztuką kontemplacji pustki. W ogrodach zen najważniejsze są przestrzenie między kamieniami, w medytacji nieprzytrzymywanie żadnej myśli. Ta Pustka potrafi być czasem bardzo żywa, czasem podniosła, jednak przenika ona całe zen. Według zen przenika cały wszechświat."

Kontempluj pustkę miedzy postami i nie narzekaj
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    ... dzięki ogromnemu wysiłkowi administracji forum osiągnęło nowy poziom rozwoju.
    Tu mnie zaskoczyłeś! Już mam zacząć bić brawo?
    Eee, chyba jednak będę sobie dalej pluł kątem.
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Awatar Makromaniak
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    101
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta

Smutne zrobiło się to forum, kiedyś można było nawet posprzeczać się z adminem, co dopiero z moderatorem. Dopóki nie było obrażania.
    Generalnie nastał czas hejterów, w każdej dziedzinie i na każdym forum......Ech jak sobie człowiek przypomni techniczne dyskusje i wymianę wiedzy z poczatków cyfrowej rewolucji......dzisiaj wszystkie fora zdechły. Wszyscy wiedza wszystko najlepiej

Awatar koza
    Mieszka w
    Polska
    Siła reputacji
    60
    Moja galeria
    Wszyscy wiedza wszystko najlepiej
    Też to zauważyłem - w internecie jeden mądrzejszy od drugiego. Tylko jakoś mało nagród Nobla mamy - ciekawe czemu? A EMPATII w nas jeszcze mniej...