Luty 01
Luty 02
Luty 03
Luty 04
Luty 05
Luty 06
Luty 07
Luty 08
Luty 09
Luty 10
Luty 11
Luty 12
Luty 13
Luty 14
Luty 15
Zapraszam do głosowania na najlepszą fotę Lutego 2023 roku w tym miesiącu dostępnych jest max 4 głosy dziękuję udzielającym się w wątku do zgłaszania prac to dzięki nim (plus dzięki tym publikującym fajne kadry) jest aż 4 głosy (choć regulaminowo powinno być jeden mniej ) w tym miesiącu @wyszomir, @zigger, @yamada - dzięki i zachęcam pozostałych do włączenia się 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 enjoy
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
powiem wam że dawno nie miałam takiego bóla jak w tym miesiącu by wybrać 4 foty także zazdroszczę że 9 z Was ma to już za sobą ja dalej kminie kogo odrzucić z kolejnej selekcji - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Mamy dyszkę głosujących na pierwszym miejscu 2 prace oczko niżej jedna a kolejne oczko niżej 4 prace bez glosu pozostały 2 zdjęcia
Za Ulę, bo pewnie mecz ogląda A ja jako starzec mam to w głębokim poważaniu Więc tak: prowadzi jedna praca oczko niżej aż trzech się rozpycha znów oczko niżej - dwóch chętnych z niezłymi nadziejami I co najważniejsze - nie ma dymu bez ognia... tfu nie ma pracy bez głosu - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Co się dzieje, co się dzieje, tego jeszcze nie grali
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
zostało jeszcze kilka dni głosowania tych którzy jeszcze nie oddali swojego głosu - zachęcam
Dziękuję za przypomnienie, bo o mało co bym przeoczył
Przejawy frustracji: mój wątek ze zdjęciami. www.fotografianowoczesna.pl
Mamy 31 głosujących Z przodu 1 praca Ale już na 2 miejscu tłoczno bo aż 3 pracę Do podium dobija się kolejne 3 pracę A 2 kroki są podium czyli też blisko kolejne trzy Czyli póki co trójkami ustawiają się te zawody (poza prowadzącym i koncowką Wiec głosować głosować bo jeszcze wszystko się może zdarzyć jak śpiewała kiedyś pewna Anita
Ostatnie godziny głosowania a powiem wam ze przeciekawie na pudle na 2 i 3 miejscu tłoczno bardzo
Zasady na forum