Jest pierwsza odsłona sklepu OM System. Działa przekierowanie ze strony "starego - Olympus" sklepu. Aparaty OM SYSTEM, Obiektywy, Audio & Lornetki
Odmieniona szata graficzna, nowe funkcjonalności oraz troszkę przecen.
Jest pierwsza odsłona sklepu OM System. Działa przekierowanie ze strony "starego - Olympus" sklepu. Aparaty OM SYSTEM, Obiektywy, Audio & Lornetki
Odmieniona szata graficzna, nowe funkcjonalności oraz troszkę przecen.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Jest źle.
1. Brak instrukcji / dostęp do instrukcji bardziej skomplikowany - znajdźcie z linka choćby instrukcję po polsku do om1,om5 czy starszych aparatów
2. Ceny w sklepie są wyższe niż na poprzedniej stronie, a nawet niż u autoryzowanych.
3.Dostęp do informacji o produktach jest dużo bardziej skomplikowany. Strona jest nieczytelna.Ładna ale nieczytelna.
4.Mamy mnóstwo maretingowej papki.Poprzednio był konkret.
Podsumowując dla mnie niedopuszczalne wypuszczenie niedopracowanego i nieprzetestowanego produktu.Zrobione byle jak.
Ostatnio edytowane przez pstrykacz_smartfonowy ; 15.02.23 o 15:39
OM-D E-M10 Mark II + lumix g25 1.7, ED 14‑150mm F4‑5.6 II, xiaoyi 42,5 1,8. / smartfonem już nie focę
Instrukcje są, wystarczy wejść we "Wsparcie".
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Jest ale po angielsku. Do om1 po angielsku,do om5 brak jakiejkolwiek.Tak się wyświetla po polskiej lokalizacji strony.
Natomiast czasem wsparcie przekierowuje do wszystkich instrukcji ale na rynek USA. Kupujesz używkę i znajdź manual po polsku....
OM-D E-M10 Mark II + lumix g25 1.7, ED 14‑150mm F4‑5.6 II, xiaoyi 42,5 1,8. / smartfonem już nie focę
Ja się nie znam, ale strona chyba nieźle hula na telefonie. Oglądał ktoś?
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Jak dla mnie to ten sklep służy tylko do korzystania z unikalnych okazji, które czasem się trafiają. Wystarczy, że dadzą możliwość zakupu i wprowadzenia kodu rabatowego i to wystarczy - może to nawet wyglądać jak Norton CommanderW każdym innym przypadku i tak korzystałbym z polskich sklepów, bo oferują lepsze warunki.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb