Śledzę twórczość jaggera. Portrety najbardziej mi się podobają. Co za inwencja, fantazja, wyobraźnia. Jagger jest jak ten fotograf, który jak trzeba, to zrobi zdjęcie dnem od butelki.
TJ
Zapytalem sie ChatGPT jaki softbox mam kupic do pleneru z lampa blyskowa:
zaproponuj ceny z zakresu do 300 zl.
--- odpowiedź -----
Jeśli szukasz softboxa w cenie do 300 zł, to mogę polecić kilka produktów:
- Godox SB-FW 50x70 cm - przenośny softbox o wymiarach 50x70 cm, dedykowany do lamp błyskowych. Jest to niedrogi, ale skuteczny sposób na uzyskanie miękkiego światła w plenerze. Cena: około 100 zł.
- Neewer 32x32 cm - kompaktowy softbox o wymiarach 32x32 cm, przeznaczony dla lamp błyskowych. Jest to mały i poręczny softbox, który można łatwo przypiąć do statywu lub trzymać w ręku. Cena: około 70 zł.
- Selens 80x120 cm - przenośny softbox o wymiarach 80x120 cm, dedykowany do lamp błyskowych. Jest to większy softbox, który pozwala na uzyskanie większej powierzchni oświetlenia i bardziej rozproszonego światła. Cena: około 280 zł.
- Andoer AD-560II - lampa błyskowa z wbudowanym softboxem o mocy 56 Ws. Jest to ciekawa propozycja dla osób, które nie posiadają jeszcze lampy błyskowej, a chcą uzyskać miękkie światło w plenerze. Cena: około 220 zł.
Oczywiście, na rynku dostępne są różne modele softboxów i lamp błyskowych, więc warto przeszukać oferty i wybrać najlepsze rozwiązanie dla swoich potrzeb.
----------------------------
Ostatnio edytowane przez Darekw1967 ; 7.03.23 o 15:06 Powód: ...
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak