265 to dzielnica/ulica uciech cielesnych?![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
No raczej nie jest to taka ulica. Choć przyznam że nie rozglądałem się dokładnie.
Któregoś razu gdy jechaliśmy autokarem, kierowca najechał na coś na drodze i przebił oponę.
Kierowca razem z mechanikami wymienili koło. Niestety źle to zrobili. Za słabo dokręcili nakrętki.
Następnego dnia podczas jazdy, nakrętki zaczęły się odkręcać . No i całe koło trzymała się tylko na dwóch nakrętkach, tak jak widać na zdjęciu.
Kierowca zjechał na pobocze i kilka godzin czekaliśmy na poboczu na podstawienie innego autokaru.
Podczas tego czekania, ktoś wyjął rum, ktoś tam robił zdjęcia przejeżdżającym autom, a w końcu z uwagi iż był to okres świąteczny ktoś zaczął śpiewać kolędy .
Niby tak niebezpiecznie to wyglądało, no ale jednak dość fajnie i miło spędziliśmy też czas na poboczu z obcymi sobie ludźmi, pijąc rum i śpiewając .
Stojąc tak przy drodze zrobiłem kilka zdjęć telefonem przejeżdżającym autkom .
299
300
301
302
303
304
305
306
![]()
Fajna seria ze zwierzętami pociągowymi, z lokomotywami, z rzeźbami. Najbardziej podoba mi się rzeźba "czułe zaloty" oraz autobusy wiozące na skrzyniach (wywrotka nie wywrotka - wsio ryba) szczęśliwych pasażerów.
TJ