No jest trochę ruiny. A Chińskie skuterki też obecne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zdałem sobie sprawę oglądając Twoje zdjęcia, że niszczeją tam piękne budynki o bardzo ciekawym układzie architektonicznym. Zapewne nikt tego nie odbuduję. A jak się zawalą za x lat,
to pojawi się tam jakaś żarłodajnia z trującym jedzeniem lub inne dziadostwo.
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Najlepiej chyba widać to z dachu hotelu Kempiński.. jest takie zdjęcie w moim wątku kubańskim.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Bardzo ładne są tam budynki. ładna architektura.
I bardzo zniszczone są.
Nie widzę szans aby te budynki zostały wyremontowane. Ile pieniędzy trzeba by w to włożyć.
A Na Kubie tych pieniędzy nie ma.
Mieszkańcy nie mają podstawowych rzeczy typu środki higieniczne dla kobiet, sklepy puste, o mięso trudno. itp.
Wieczorem ciemno w miastach gdyż prądu też brakuje. W hotelu w Hawanie gdzie byłem, czasem nie było wody w pokojach itd.
Ciężko mi sobie wyobrazić aby w tej sytuacji znalazłaby się kasa na remont budynków. Zresztą pewnie i tak z materiałem budowlanym na Kubie też byłoby ciężko.
W sklepie z alkoholem.
I ściana ze zdjęciami w tym sklepie .
84
85
86
87
88
89
90
91
92
![]()
Przywiozłeś do kraju cygara i rum?![]()
Tematyka zdjęć na sklepowej ścianie bardzo monotonna - Fidel, Fidel, Fidel... Zastanawiam się czy do takiej tematyki ich zmuszają czy też trafił się jakiś lokalny wielbiciel zmarłego przywódcy...
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||