WitamJaka maksymalnie pojemność karty CF obsługuje model E620? Chciał bym wymienić swoje kart 8gb na jedną 32 lub 64.
Dpiotrex
E-400 czytał mi kartę 16 GB. A to model wcześniejszy.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Może to pomoże...
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Mozesz zastosowac Adapter CF -> Karta SD
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
,,Muminek" na pewno się przyda, mogę kupić w takim razie kartę 32gb. ,,Darekw1967" wolę zwykłą kartę niż adapter.
Kupiłem przed laty kiedyś taki adapter i okazało się że były dwa standardy grubości kart Compact Flash (Compact Flash I - 3.3mm oraz Compact Flash II - 5mm) Adapter miał grubość 5mm i do aparatu wprawdzie wchodził, ale już z czytnikami kart na USB bywało różnie.
Pozdrawiam! Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Zamieszczone przez wyszomir Kupiłem przed laty kiedyś taki adapter i okazało się że były dwa standardy grubości kart Compact Flash (Compact Flash I - 3.3mm oraz Compact Flash II - 5mm) Adapter miał grubość 5mm i do aparatu wprawdzie wchodził, ale już z czytnikami kart na USB bywało różnie. Od iluś lat uzywam adapter CF - SD w Canonie 5D Mark II i jak do tej pory nie narzekam. Wazne, ze grubosc Adaptera CF pasowala do korpusu a czytniki pamieci to zaden problem bo praktycznie kazdy czyta karty SD ktore wyjmuje z adaptera
Zamieszczone przez Darekw1967 Od iluś lat uzywam adapter CF - SD w Canonie 5D Mark II i jak do tej pory nie narzekam. Wazne, ze grubosc Adaptera CF pasowala do korpusu a czytniki pamieci to zaden problem bo praktycznie kazdy czyta karty SD ktore wyjmuje z adaptera Dokładnie tak jak piszesz - trzeba sprawdzić czy grubość będzie pasowała do korpusu. W moim przypadku do Pentaxa *istD pasowała, ale jakie grubości toleruje Olympus E620 nie wiem.
Zasady na forum