Chcę kupić kamerę samochodową, ale nie jestem w tym temacie obeznany i tu prośba do Was, co konkretnie, aby pracowało dobrze w dzień i w nocy, tak do 2 tysięcy?
Chcę kupić kamerę samochodową, ale nie jestem w tym temacie obeznany i tu prośba do Was, co konkretnie, aby pracowało dobrze w dzień i w nocy, tak do 2 tysięcy?
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
Mam jakąś - starą i już nie sprzedawaną więc nie będę pisał.
Co ważne - nie tylko rozdzielczość, bo wiadomo że im więcej tym lepiej.
Powinna mieć g sensor. Trzy tygodnie temu facet mnie puknął i wgniótł drzwi. Wprawdzie się przyznał i zostawił kartkę z namiarami (szacun) ale i tak się nagrało jak odjeżdża) - więc gdyby kombinował to był do namierzenia.
Doświetlenie diodami podczerwieni - niby w nocy reflektory oświetlają, ale jak w moim przypadku gdyby nie oświetlenie uliczne, to nr rej by nie rozpoznał.
Dobrze gdyby była dodatkowa kamera do tyłu.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Chwalę sobie kamerke 70MAI. Kupiłem ze 3 lata model z ekranem - niepotrzebnie, do czego ekran? Pole widzenia i wszystkie parametry i tak można ustawić przez aplikację na smartfonie (kamera ma wi-fi). Moim zdaniem wygodniejszy jest model bez ekranu, w kształcie walca.
Po co ekran ? Teoretycznie niepotrzebny
Jechałem z Cisnej do stacji Majdan. Zaraz za przejazdem kolejki wąskotorówki ustawili się panowie policjanci. Chyba chcieli zarobić, pewnie nie tylko na mnie, twierdząc że nie zatrzymałem się na stopie. Pokazałem kamerkę i powiedziałem że mam wszystko nagrane i z wielką przyjemnością podpiszę ich wniosek do sądu, bo mandatu nie przyjmę. Chcieli oglądnąć. Nie wyraziłęm zgody, powiedziałem że sędzia sobie oglądnie.
Ale była możliwość im pokazać na ekraniku.
Oficjalnie mnie "pouczyli"![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Na tych kamerkach możesz odtwarzać i kasować filmy z poziomu aplikacji na telefonie przez wifi - więc ekran zbędny.
Dzięki Panowie. Szczerze mówiąc to liczyłem na więcej konkretnych wypowiedzi.
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
Tak napiszę że jeśli chcesz więcej konkretnych odpowiedzi to popatrz np. na autowrzuta.pl . To strona o rejestratorach trasy. Ja kupiłem kamerkę po pomocy właśnie z tej strony. Myślę że tam dostaniesz więcej konkretnych propozycji. Piszesz że chcesz kamerę do 2 tyś zł ,
Ja mam taką za 500 zł. Dlatego też nic nie doradzę . W tej cenie którą chcesz wydać to tak uzyskasz myślę propozycje.