Nie bądź taki pesymista.
Nie zawsze chyba o talent chodzi.
Sam nie wiem czy mi się udało.
Redaktor zobaczył moją stronę, dał propozycje i mogę się teraz chwalić.
To się chwalę
Nie bądź taki pesymista.
Nie zawsze chyba o talent chodzi.
Sam nie wiem czy mi się udało.
Redaktor zobaczył moją stronę, dał propozycje i mogę się teraz chwalić.
To się chwalę
Lubię kolorowe skarpetki. Każda inna. http://www.formatfoto.pl/
Ja publikuję na swojej stronce, i też jest fajnie![]()
gdzieś jeszcze kolebie się moje porzucone konto na "onephoto" ale najbardziej cenię sobie: www.photoforum.ru
Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!
Przejrzałem Twoje zdjęcia na flickrze, bardzo mi się podobają, szczególnie te z 'analoga'.
Co do ogólnodostępnych portali jest lekka kiszka. Najczęściej rządzą tam kółka wzajemnych adoracji, więc nie wiem czy jest sens. Ja mam swój 'album' na flickrze i linka ma kilku znajomych tylko![]()
Ostatnio edytowane przez MarcinSw ; 29.03.09 o 14:13
SP500UZ oraz FED5 i kilka szkieł. : )
Widzę,że kolega chciałby osiągnąć poziom Patrycji no to długoa droga przed nami.Dla Patrycji fotografia to wielka pasja.Polecam też stronę Adama Ławnika.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Spokojnie nie tylko ptasiarze są w FP i FP-PL.Co nie zmienia faktu,że w pogoni za dobrym landszaftem też mogą uciec nawet miesiące w gonitwie za światłem i klimatem.
Ostatnio edytowane przez Witek@ ; 29.03.09 o 14:24 Powód: Automatyczne scalenie postów
Czytam wątek i nikt nie wspomniał o http://foto.moon.pl/
Polecam chociaż zajrzeć, bo jest bardzo przejrzyste.
To jedyne, które regularnie przeglądam... Moim zdaniem bardzo przyjemne. Polecam.
Ostatnio edytowane przez dobas ; 10.04.09 o 23:49
Patrycji zdjęcia widziałem dobre kilka lat temu na jakimś spotkaniu ZPFP i były... eufemistycznie mówiąc - kiepskie.
Teraz jak patrzę na jej zdjęcia to jestem pod wrażeniem jak można zrobić taaaaaaki gigantyczny postępwidac ze wkłada w to dużo pracy.
Zdjęcia Adama Ławnika tż gorąco polecam
Ostatnio edytowane przez dobas ; 10.04.09 o 13:48
Kilka lat temu Patrycja zaczynała przygodę z fotografią...owszem Foty Patrycji z przed kilku lat do tego poziomu który teraz prezentuje to przepaść.Nie mniej jednak Patrycja ostro idzie do przodu iszuka swojego stylu...inaczej moim zdaniem już go ma w dodatku świetny to styl.Może niekoniecznie obiektywnie oceniam dokonania Patrycji ale jak kogoś lubię to trudno mi o obiektywizm w formie słownikowej ;D