Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Wątek: Gdzie publikujecie swoje zdjęcia?

| OlyJedi Awatar FotoAmator
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Alleg_pl Zobacz posta
    hahaha marzy mi sie kiedys zrobienie zdjecia ktore ukazaloby sie gdzies w wersji drukowanej... ale chyba tego nigdy niedozyje niekazdy ma talent

ale swoje fotki publikuje gdzies tam po cichu... bo lubie pstrykac

mi calkiem przyjemnie na deviantarcie jest w sumie... digart jest troche smiechowy... wystawisz komus 4 (dobre) i sie rzucają ze czemu tak nisko... x]
    Nie bądź taki pesymista.
    Nie zawsze chyba o talent chodzi.
    Sam nie wiem czy mi się udało.
    Redaktor zobaczył moją stronę, dał propozycje i mogę się teraz chwalić.
    To się chwalę

Lubię kolorowe skarpetki. Każda inna. http://www.formatfoto.pl/

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Ja publikuję na swojej stronce, i też jest fajnie

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar icelander
    Mieszka w
    Krakuf
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    gdzieś jeszcze kolebie się moje porzucone konto na "onephoto" ale najbardziej cenię sobie: www.photoforum.ru
    Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Smerf Maruda Zobacz posta
    Na flickr:

http://flickr.com/photos/grouchysmurf/

Rzadko na plf.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Odnośnie publikowania w necie: zastanawiam się, czy z tego nie zrezygnować. Mi się podoba to, co się innymi nie podoba. Ale może to dlatego, że moja zdjęcia są stosunkowo słabe, szczególnie jak je porównać na przykład do zdjęć Patrycji Ciosek albo paru innych fotografów. No i przez to trochę wstydzę się pokazywać. Zdjęcia, oczywiście. Więc sobie myślę, coraz częściej, żeby to zarzucić i zdjęcia robić naprawdę tylko dla siebie.

To są takie moje ostatnie przemyślenia.

A flickr polecam gorąco. Jak się dobrze przefiltruje, to poziom publikowanych zdjęć jest naprawdę bardzo wysoki. I jest na co popatrzeć.

Przejrzałem Twoje zdjęcia na flickrze, bardzo mi się podobają, szczególnie te z 'analoga'.

Co do ogólnodostępnych portali jest lekka kiszka. Najczęściej rządzą tam kółka wzajemnych adoracji, więc nie wiem czy jest sens. Ja mam swój 'album' na flickrze i linka ma kilku znajomych tylko
    Ostatnio edytowane przez MarcinSw ; 29.03.09 o 14:13
    SP500UZ oraz FED5 i kilka szkieł. : )

| OlyJedi
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Smerf Maruda Zobacz posta
    szczególnie jak je porównać na przykład do zdjęć Patrycji Ciosek albo paru innych fotografów.
    Widzę,że kolega chciałby osiągnąć poziom Patrycji no to długoa droga przed nami.Dla Patrycji fotografia to wielka pasja.Polecam też stronę Adama Ławnika.
    Cytat Zamieszczone przez dobas Zobacz posta
    www.foto-przyroda.pl
    www.fotografia-przyrodnicza.art.pl

ale bywam tam rzadko - jednak ludzie fotografujący tam to wielcy pasjonaci, którzy w wiekszości fotografują coś innego czając się na motyw po kilka godzin w czatowni
    Spokojnie nie tylko ptasiarze są w FP i FP-PL.Co nie zmienia faktu,że w pogoni za dobrym landszaftem też mogą uciec nawet miesiące w gonitwie za światłem i klimatem.
    Ostatnio edytowane przez Witek@ ; 29.03.09 o 14:24 Powód: Automatyczne scalenie postów

Awatar dembik79
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Czytam wątek i nikt nie wspomniał o http://foto.moon.pl/
    Polecam chociaż zajrzeć, bo jest bardzo przejrzyste.
    To jedyne, które regularnie przeglądam... Moim zdaniem bardzo przyjemne. Polecam.
    Ostatnio edytowane przez dobas ; 10.04.09 o 23:49

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Witek@ Zobacz posta
    Widzę,że kolega chciałby osiągnąć poziom Patrycji no to długoa droga przed nami.Dla Patrycji fotografia to wielka pasja.Polecam też stronę Adama Ławnika.

Spokojnie nie tylko ptasiarze są w FP i FP-PL.Co nie zmienia faktu,że w pogoni za dobrym landszaftem też mogą uciec nawet miesiące w gonitwie za światłem i klimatem.
    Patrycji zdjęcia widziałem dobre kilka lat temu na jakimś spotkaniu ZPFP i były... eufemistycznie mówiąc - kiepskie.

Teraz jak patrzę na jej zdjęcia to jestem pod wrażeniem jak można zrobić taaaaaaki gigantyczny postęp widac ze wkłada w to dużo pracy.

Zdjęcia Adama Ławnika tż gorąco polecam

| OlyJedi
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dobas Zobacz posta
    Patrycji zdjęcia widziałem dobre kilka lat temu na jakimś spotkaniu ZPFP i były... eufemistycznie mówiąc - kiepskie.
    Kilka lat temu Patrycja zaczynała przygodę z fotografią...owszem Foty Patrycji z przed kilku lat do tego poziomu który teraz prezentuje to przepaść.Nie mniej jednak Patrycja ostro idzie do przodu iszuka swojego stylu...inaczej moim zdaniem już go ma w dodatku świetny to styl.Może niekoniecznie obiektywnie oceniam dokonania Patrycji ale jak kogoś lubię to trudno mi o obiektywizm w formie słownikowej ;D

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Witek@ Zobacz posta
    Kilka lat temu Patrycja zaczynała przygodę z fotografią...owszem Foty Patrycji z przed kilku lat do tego poziomu który teraz prezentuje to przepaść.Nie mniej jednak Patrycja ostro idzie do przodu iszuka swojego stylu...inaczej moim zdaniem już go ma w dodatku świetny to styl.Może niekoniecznie obiektywnie oceniam dokonania Patrycji ale jak kogoś lubię to trudno mi o obiektywizm w formie słownikowej ;D
    dokładnie to samo napisałem. Nie znam chyba wielu osób które idą do przodu takimi dużymi krokami