Polecam renderosity.com ludzie z całego świata wrzucają fotki, niekiedy naprawdę "powalające na kolana". Ograniczenie - 1 zdjęcie dziennie.
Polecam renderosity.com ludzie z całego świata wrzucają fotki, niekiedy naprawdę "powalające na kolana". Ograniczenie - 1 zdjęcie dziennie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Pozdrawiam, Darek
Zdjęcia umieszczam na plfoto - to była moja pierwsza galeria, przyzwyczaiłem się.
Oprócz tego czasem jak mam czas zaglądam na http://www.photoforum.ru/ - rosyjskie forum, zdjęcia z całego świata. Całkiem ciekawa forma "awansu" eliminuje pstrykaczy.
Kiedyś byłem na obiektywnych i fotomotywach, to drugie nawet polubiłem ale za dużo tam przemądrzałych i wszystkowiedzących "mistrzów"![]()
Olympus e520; 14-42; 40-150.
http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=17919
Bardzo proste, ładne i szybkie portfolio można stworzyć w serwisie http://www.carbonmade.com/
Ma dużo funkcji co do samego wyświetlania fotek, można tworzyć projekty, zmieniać kolory tła i inne... jedyny minus to: w wersji bezpłatnej możemy dodać tylko 35 foteka wersja płatna to 12$ (miesięcznie!)
![]()
Olympus E-520 + Zuiko 14-42mm f/3,5-5,6 + Zuiko 40-150mm f/4,0-5,6 + Velbon DF 60 + FL-36 R
Zaglądam na hiszpańske forum Ojodigital. Raczej tylko oglądam, za mało znam język aby dyskutować na temat szczegółow. Mam wrażenie, że wysoki poziom prac prezentują (z powyższego linka trzeba wejść w poszczególne działy - pejzaż, miasto, makro itp). Fajne jest to, że jest sporo użytkowników z Ameryki Południowej, czyli można trochę innej codzienności obejrzeć.
kiedyś fotolog a teraz www.latko.arcik.net ;p autorsko;p
Jest: Nikon D7000, Nikon D50, Nikkor 50 f1.8, Nikkor 18-105 VR. W najbliższym planie Tamron 18-50 F2.8, Tamron 70-200 F2.8, Sigma 70-300, Sigma 50 F1.4, SB 700.
Było: Olympus E-3 + Gripp, Fl-50R, Sigma 18-50 Macro F2.8, Sigma 70-200 Macro HSM II
Odkopię temat trochę, bo wczoraj z ciekawości wróciłam na PLfoto. Niby zmieniono serwis, ale generalnie czuję się rozczarowana.
Aga pisała kilka postów o pustce w sieci - dzisiaj trochę poszperałam za dobrym serwisem - niestety nie widać.Onephoto testuje jakąś wersję beta, jak ruszy to może coś się zmieni?
Największa radocha to jest wtedy jak się uda opublikować zdjęcia w prasie. Mnie w zeszłym roku udała się ta sztuka dwa razy. Raz na okładce w Super Expresie i raz w Machinie.
Mam pewne możliwości publikowania i mogę udostępnić na publikację trochę miejsca u siebie w wersji drukowanej. Takie miejsce udostępniłem dla CB i Cyberfoto. Oczywiście jeśli będą chętni.
hahaha marzy mi sie kiedys zrobienie zdjecia ktore ukazaloby sie gdzies w wersji drukowanej... ale chyba tego nigdy niedozyjeniekazdy ma talent
ale swoje fotki publikuje gdzies tam po cichu... bo lubie pstrykac
mi calkiem przyjemnie na deviantarcie jest w sumie... digart jest troche smiechowy... wystawisz komus 4 (dobre) i sie rzucają ze czemu tak nisko... x]