Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 70

Wątek: Gdzie publikujecie swoje zdjęcia?

| OlyJedi Awatar Amosicho
    Mieszka w
    Białogard
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Polecam renderosity.com ludzie z całego świata wrzucają fotki, niekiedy naprawdę "powalające na kolana". Ograniczenie - 1 zdjęcie dziennie.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
    Pozdrawiam, Darek

| OlyJedi Awatar meduzzzz
    Mieszka w
    Olsztyn/Bournemouth
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Zdjęcia umieszczam na plfoto - to była moja pierwsza galeria, przyzwyczaiłem się.
    Oprócz tego czasem jak mam czas zaglądam na http://www.photoforum.ru/ - rosyjskie forum, zdjęcia z całego świata. Całkiem ciekawa forma "awansu" eliminuje pstrykaczy.

Kiedyś byłem na obiektywnych i fotomotywach, to drugie nawet polubiłem ale za dużo tam przemądrzałych i wszystkowiedzących "mistrzów"

| OlyJedi
    Mieszka w
    Lublin/Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Bardzo proste, ładne i szybkie portfolio można stworzyć w serwisie http://www.carbonmade.com/
    Ma dużo funkcji co do samego wyświetlania fotek, można tworzyć projekty, zmieniać kolory tła i inne... jedyny minus to: w wersji bezpłatnej możemy dodać tylko 35 fotek a wersja płatna to 12$ (miesięcznie!)
    Olympus E-520 + Zuiko 14-42mm f/3,5-5,6 + Zuiko 40-150mm f/4,0-5,6 + Velbon DF 60 + FL-36 R

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Zaglądam na hiszpańske forum Ojodigital. Raczej tylko oglądam, za mało znam język aby dyskutować na temat szczegółow. Mam wrażenie, że wysoki poziom prac prezentują (z powyższego linka trzeba wejść w poszczególne działy - pejzaż, miasto, makro itp). Fajne jest to, że jest sporo użytkowników z Ameryki Południowej, czyli można trochę innej codzienności obejrzeć.

| OlyJedi Awatar Matthi18
    Mieszka w
    Chorzów
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    kiedyś fotolog a teraz www.latko.arcik.net ;p autorsko;p
    Jest: Nikon D7000, Nikon D50, Nikkor 50 f1.8, Nikkor 18-105 VR. W najbliższym planie Tamron 18-50 F2.8, Tamron 70-200 F2.8, Sigma 70-300, Sigma 50 F1.4, SB 700.

Było: Olympus E-3 + Gripp, Fl-50R, Sigma 18-50 Macro F2.8, Sigma 70-200 Macro HSM II

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez J.Graph Zobacz posta
    Mimo że robię fotki tylko dla siebie to jednak chciałbym żeby moje fotki "leżały" gdzieś w internecie ...
    Chociażby dlatego że jak sam chce je obejrzeć to żebym nie musiał wertować HDD ...
    No i przy okazji pokazać koledze/koleżance ...
    Bo biegam z aparatem, często mnie widzą i czasami chcą żebym im pokazał co ja tam wyczyniam ...

Myślę że to główny powód dla którego jednak publikuje gdzieś moje wypociny
    Ja mam dokładnie tak samo

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Odkopię temat trochę, bo wczoraj z ciekawości wróciłam na PLfoto. Niby zmieniono serwis, ale generalnie czuję się rozczarowana.

Aga pisała kilka postów o pustce w sieci - dzisiaj trochę poszperałam za dobrym serwisem - niestety nie widać. Onephoto testuje jakąś wersję beta, jak ruszy to może coś się zmieni?
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Największa radocha to jest wtedy jak się uda opublikować zdjęcia w prasie. Mnie w zeszłym roku udała się ta sztuka dwa razy. Raz na okładce w Super Expresie i raz w Machinie.

Mam pewne możliwości publikowania i mogę udostępnić na publikację trochę miejsca u siebie w wersji drukowanej. Takie miejsce udostępniłem dla CB i Cyberfoto. Oczywiście jeśli będą chętni.

Alleg_pl
    Gość
    hahaha marzy mi sie kiedys zrobienie zdjecia ktore ukazaloby sie gdzies w wersji drukowanej... ale chyba tego nigdy niedozyje niekazdy ma talent

ale swoje fotki publikuje gdzies tam po cichu... bo lubie pstrykac

mi calkiem przyjemnie na deviantarcie jest w sumie... digart jest troche smiechowy... wystawisz komus 4 (dobre) i sie rzucają ze czemu tak nisko... x]

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Moje się ukazało raz.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.