Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 70

Wątek: Gdzie publikujecie swoje zdjęcia?

qbic
    Gość
    DeviantArt - fajny ale mało konkretów od innych userów, bardzo dużo prac na bardzo wysokim poziomie

Digart - kaszaniasty klon Devianta, dzieci Neostrady przeważają

plfoto - tragedia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    fajny jest ALTphotos.com, ale niestety powyżej 20 zdjęć w PF płatny 50$ rocznie. Właśnie kombinuję jak zapłacić PayPalem, bo nie mam wypukłej karty kredytowej i nie chcę mieć, a inne formy płatności nie są honorowane

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski Zobacz posta
    fajny jest ALTphotos.com, ale niestety powyżej 20 zdjęć w PF płatny 50$ rocznie. Właśnie kombinuję jak zapłacić PayPalem, bo nie mam wypukłej karty kredytowej i nie chcę mieć, a inne formy płatności nie są honorowane
    Spraw sobie kartę którą mozesz płacić via net... np inteligo, czy jakieś specjalne do neta. (nie sa to klasyczne wypukłe.)
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    A co myślicie o możliwości publikacji wybranych zdjęć np na portalach ogólnych, gdzie można zamieścić galerię swoich fotografii?
    Ma to jakiś sens?
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Ja to sie caly czas zastanawiam w jakim celu publikuje sie swoje zdjecia?
    Rozumiem jedno,kupilem olka,zeby sie wymieniac spostrzezeniami w sprzecie pisze na forum,wstawiam fotki,otrzymuje pomoc od innych.To jeszcze rozumiem,to tak jak w "rodzinie".Jednak w jakim celu publikowac fotki na innych stronach?Czy,zeby podbic wlasne ego jak jakis kolo czy lolo napisze -ale fajne,lub ale kiepskie.Czy moze licze na to,ze ktos zobaczy i kupi i wreszcie bede bogaty i slawny.
    Nurtuje mnie to,ale moze jestem starej daty i juz nie lapie.

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez lucca Zobacz posta
    Jednak w jakim celu publikowac fotki na innych stronach?Czy,zeby podbic wlasne ego jak jakis kolo czy lolo napisze -ale fajne,lub ale kiepskie.Czy moze licze na to,ze ktos zobaczy i kupi i wreszcie bede bogaty i slawny.
    Bo może komuś się spodobają - to chyba wystarczający powód. Powiedz mi Lucca, po co komponować muzykę lub wiersze do szuflady?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Jednak w jakim celu publikowac fotki na innych stronach?Czy,zeby podbic wlasne ego jak jakis kolo czy lolo napisze -ale fajne,lub ale kiepskie.Czy moze licze na to,ze ktos zobaczy i kupi i wreszcie bede bogaty i slawny.
    Nurtuje mnie to,ale moze jestem starej daty i juz nie lapie.
    Może i masz trochę racji - podbijanie ego, przyjemność z pochwał kola lub/i lola - jakaś forma ekshibicjonizmu.
    Poza tym, piszesz, że publikujesz na Olyforum bo masz Olka więc porady, opinie itp. A nie interesują Cię porady i opinie ponadsystemowe? Szukam fotograficznych bratnich dusz, ludzi o podobnym spojrzeniu. Czasem też inspiracji.
    Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 14.07.08 o 19:24

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    zeby podbic wlasne ego jak jakis kolo czy lolo napisze -ale fajne,lub ale kiepskie.Czy moze licze na to,ze ktos zobaczy i kupi i wreszcie bede bogaty i slawny.
    lepiej bym tego nie napisal oczywiscie, ze tak
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar J.Graph
    Mieszka w
    Józefów/Warszawa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    zeby podbic wlasne ego jak jakis kolo czy lolo napisze -ale fajne,lub ale kiepskie.Czy moze licze na to,ze ktos zobaczy i kupi i wreszcie bede bogaty i slawny.
    Ja może na początku tak miałem ...
    Chciałem sie pochwalic moimi fotografiami ...
    Ale szybko mi to przeszło po słowach krytyki

-Troszeczkę zdjęć mam na gronie.
    -Bardzo dużo na Deantart'cie.

Na gronie jest ich mało więc niech sobie będą ...
    Konto na DA niebawem zostanie skasowane ...

A żeby nie było żadnych ocen czy innych badziewiów założyłem sobie własne WWW ...
    Dlaczego ??

Mimo że robię fotki tylko dla siebie to jednak chchiałbym żeby moje fotki "leżały" gdzieś w internecie ...
    Chociażby dlatego że jak sam chce je obejzeć to żebym nie musiał wertować HDD ...
    No i przy okazji pokazać koledze/koleżance ...
    Bo biegam z aparatem, często mnie widzą i czasami chcą żebym im pokazał co ja tam wyczyniam ...

Myśle że to główny powód dla którego jednak publikuje gdzieś moje wypociny

| OlyJedi Awatar kazil
    Mieszka w
    Września Wlkp
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Ja polecam nawet nawet Fotoik.pl
    Fotogalerie.pl
    Obiektywni.pl - poziom ok ! Ale ludziska wredni !
    Co do digart mam tam pare fotek , ale za duży jest tam spęd " pstrykaczy " typu co popadnie!
    jest tam wielu świetnych autorów , ale niestety giną w natłoku wielu gniotów , które są tam na porządku dziennym i degraduja poziom.
    Kiedyś fotki publikowałem w iso400.pl - polecam!
    E-3 / FL 50R / Zuiko 50mm f2 / Zuiko 9-18mm /Zuiko 14-54mm / Zuiko 70-300mm
    www.kazilphoto.pl