DeviantArt - fajny ale mało konkretów od innych userów, bardzo dużo prac na bardzo wysokim poziomie
Digart - kaszaniasty klon Devianta, dzieci Neostrady przeważają
plfoto - tragedia
DeviantArt - fajny ale mało konkretów od innych userów, bardzo dużo prac na bardzo wysokim poziomie
Digart - kaszaniasty klon Devianta, dzieci Neostrady przeważają
plfoto - tragedia
fajny jest ALTphotos.com, ale niestety powyżej 20 zdjęć w PF płatny 50$ rocznie. Właśnie kombinuję jak zapłacić PayPalem, bo nie mam wypukłej karty kredytowej i nie chcę mieć, a inne formy płatności nie są honorowane![]()
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
Ja to sie caly czas zastanawiam w jakim celu publikuje sie swoje zdjecia?
Rozumiem jedno,kupilem olka,zeby sie wymieniac spostrzezeniami w sprzecie pisze na forum,wstawiam fotki,otrzymuje pomoc od innych.To jeszcze rozumiem,to tak jak w "rodzinie".Jednak w jakim celu publikowac fotki na innych stronach?Czy,zeby podbic wlasne ego jak jakis kolo czy lolo napisze -ale fajne,lub ale kiepskie.Czy moze licze na to,ze ktos zobaczy i kupi i wreszcie bede bogaty i slawny.
Nurtuje mnie to,ale moze jestem starej daty i juz nie lapie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Może i masz trochę racji - podbijanie ego, przyjemność z pochwał kola lub/i lola - jakaś forma ekshibicjonizmu.
Poza tym, piszesz, że publikujesz na Olyforum bo masz Olka więc porady, opinie itp. A nie interesują Cię porady i opinie ponadsystemowe? Szukam fotograficznych bratnich dusz, ludzi o podobnym spojrzeniu. Czasem też inspiracji.
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 14.07.08 o 19:24
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ja może na początku tak miałem ...
Chciałem sie pochwalic moimi fotografiami ...
Ale szybko mi to przeszło po słowach krytyki
-Troszeczkę zdjęć mam na gronie.
-Bardzo dużo na Deantart'cie.
Na gronie jest ich mało więc niech sobie będą ...
Konto na DA niebawem zostanie skasowane ...
A żeby nie było żadnych ocen czy innych badziewiów założyłem sobie własne WWW ...
Dlaczego ??
Mimo że robię fotki tylko dla siebie to jednak chchiałbym żeby moje fotki "leżały" gdzieś w internecie ...
Chociażby dlatego że jak sam chce je obejzeć to żebym nie musiał wertować HDD ...
No i przy okazji pokazać koledze/koleżance ...
Bo biegam z aparatem, często mnie widzą i czasami chcą żebym im pokazał co ja tam wyczyniam ...
Myśle że to główny powód dla którego jednak publikuje gdzieś moje wypociny![]()
Ja polecam nawet nawet Fotoik.pl
Fotogalerie.pl
Obiektywni.pl - poziom ok ! Ale ludziska wredni !
Co do digart mam tam pare fotek , ale za duży jest tam spęd " pstrykaczy " typu co popadnie!
jest tam wielu świetnych autorów , ale niestety giną w natłoku wielu gniotów , które są tam na porządku dziennym i degraduja poziom.
Kiedyś fotki publikowałem w iso400.pl - polecam!
E-3 / FL 50R / Zuiko 50mm f2 / Zuiko 9-18mm /Zuiko 14-54mm / Zuiko 70-300mm
www.kazilphoto.pl