Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 70

Wątek: Gdzie publikujecie swoje zdjęcia?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    cytuję:
    "tak na 4-, nie powala
    jak już tak pacykowana, to te 3 słupy można było wyplamkować"

rzeczone zdjęcie:

nie uważam, żebym zjechał to zdjęcie, dostałeś ocenę 4 w skali 6ciostopniowej, a to dobra ocena.

Na mnie siadł użytkownik ninja, który groził mi pobiciem w komentarzu pod moim zdjęciem, a to już się kwalifikuje pod paragraf. Z resztą dostał za to bana od administracji.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Dzemski ,nic nie napisałem o zjechaniu zdjęcia, a za zdniem o wypacykowaniu dałem uśmieszka. To było tylko i wyłącznie dla rozluźnienia atmosfery (miało być żartobliwie).
    Powiem więcej, nawet gdybyś je zjechał nie miałbym żadnych pretensji (to przecież prawo recenzenta).
    O aferze z groźbami nic nie wiedziałem, choć sumiennie oglądam twoje prace i tu i na FR, (mimo że to powtórki z OC) widocznie wypowiedz tego gościa została wymoderowana.
    A ja sam, cóż poprostu wystawiam w necie, bo jak do tej pory to jedyna szansa dla mnie aby podzielić się tym co robie ( prawdopodobnie dopiero na jesień będe miał szanse zaprezentować się na prawdziwej (lokalnej i zbiorowej) wystawie w moim miasteczku).

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    sorka, ale interpretacja ;0 nie jest uśmieszkiem, ale spox, pewnie nawiasik nie wyszedł

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Witam

A może ktoś podsunie jakąś dobra i odwiedzaną galerię zagraniczną?
    Polece Cie http://www.fotocommunity.com/pc/pc/channel/5

10 fotek mozesz umiescic za darmo,pierwszych chyba 10 na raz lub codziennie.Pozniej jedna na tydzien.Chyba,ze sobie wykupisz abo.W galerii sa naprawde dobre prace.Pozytywny komentarz to juz cos.Wiele przechodzi bez echa.Dostac sie ze swoja fotka do galerii jest ciezko.

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Obecnie wyniosłam się z plfoto. Mam tam chyba 3 zdjęcia, które w końcu również skasuję. Póki co inwestuję we własną stronę, kto ma trafić do moich zdjęć, to trafi.

Bywam też na foto-przyroda.pl - cenię sobie portal za miłą atmosferę i przydatne wskazówki
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar slawek
    Mieszka w
    Kęty
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Na D.A. ale coraz mniej, ze względu na - ocena za ocene, gdzie mało kto mówi coś konkretnego na temat pracy.

| OlyJedi Awatar J.Graph
    Mieszka w
    Józefów/Warszawa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez slawek Zobacz posta
    Na D.A. ale coraz mniej, ze względu na - ocena za ocene, gdzie mało kto mówi coś konkretnego na temat pracy.
    Fakt ... piszą że ładne ,a jak nie ładne to nc nie pisza ...
    i to wszystko ??

Zastanawiam sie nad skasowaniem tam konta i myśle że za jakiś tydzień to zrobię ...

Pozdrawiam ...

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Jakiś czas temu, z lekkiej próżności ale także aby poznać opinię na innych forach mojej jednej fotki, byłem załozyłem konta na kilku forach (plfoto, Digart, CF, Foto-obiektywni). Oceny czasami różne od OC a czasami takie same, a czasami w ogóle brak reakcji na fotki, które tu zostały zauwazone. Czyli to czego mogłem się spodziewać po wynikach początkującego fotoamatora
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

| OlyJedi Awatar a_wykrota
    Mieszka w
    Pyrlandia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Mnie ostatnio wkurzył strasznie Foto Tok. To co się tam ostatnimi czasy dzieje to lekka przesada. Komentarze pod fotką w stylu : o czołg - o zdjęciu Ani tym w kolorze co jest w mojej galerii (https://galeria.olympusclub.pl/displ...php?pos=-18956) The Grudge i takie tam podobne... no lekkie przegięcie... Albo np miałem taką sytuację, że dałem fotkę i napisałem , że była robiona Heliosem - to komentarze posypały się w stylu : nie bo to ruskie itp.... - jedna osoba napisze 3/4 za nią małpuje...
    Można dostać szału. Kiedyś była to jedna z lepszych galerii ... teraz to syf. Usuwam tam konto.
    Kątem oka mego :
    jednego - www.wykrota.wordpress.com
    drugiego - www.adrianwykrota.pl

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Ja też czuję pustkę w sieci. Lubiłam Obiektywnych ale straszna kaszana się tam zrobiła. Lubiłam FotoForum na Gazecie ale tam z kolei kaszana techniczna. Ostatnio tylko tu zaglądam. Jak się pojawi coś fajnego - dajcie znać