... słoje i zmierzch - podobają misię
Pozdrawiam.
... słoje i zmierzch - podobają misię
Pozdrawiam.
Z ostatnich podobają mi się 138 i 146.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tam jest ta słynna czarna dziura, o której wszyscy mówią, a której nikt nie widział.![]()
Foty słoikowo-świtowo-zmieszchowe fajne.
---------- Post dodany o 17:33 ---------- Poprzedni post był o 17:31 ----------
Ten jeden dzień ma na zastanowienie się nad tematyką tych pozostałych 365.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Na drugi dzień jak tylko wrzuciłem miałem komentarz od obserwatora forum (niezalogowanego), że muszę sobie jeden dzień dodać. Ale nikt nie kojarzy roku jako 366 dni. Będę zmuszony zrobić wpis 366/365, jednak daleko do niego.
---------- Post dodany o 21:58 ---------- Poprzedni post był o 21:52 ----------
Panika będzie jak nie zrobię czegoś ciekawego do wstawienia. W tych dziennych wrzutach są dwa archiwalne i jedno "w miarę aktualne", z ostatniego wypadu, czyli przynajmniej tydzień lub dwa do tyłu. Dziś pojawi się jedno bardzo aktualne, czyli z dzisiaj.
Śnieżek w styczniu fajny, choć trochę skromny, nawet psina po lewej trochę zawiedziona ilością.![]()
Pod banderą ciekawe, ale olympusa nie widać.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kapitalnie wyszły gwiazdy na 143. (Gdy się leży na piasku...), oraz leśna panorama z ostatniej serii, bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam