Relaks jest super - jak byłeś na północy to nie miałeś gdzie spać tylko na plaży??
Relaks jest super - jak byłeś na północy to nie miałeś gdzie spać tylko na plaży??
Jacek
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
U mnie podobnie.
Kiedyś czytałem już o tej akcji. Życzę wytrwałości.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Pomysł był tak nagły jak i jego rozpoczęcie. Mam trochę bieżących zdjęć i spore archiwum, z którego cały czas wyłuskuje sobie coś co wcześniej nie przeszło selekcji (zmienia mi się postrzeganie). Ten pomysł nie jest dokładnie tym samym co w linku, ale do tego zmierza. Z racji zajęć, codziennie nie mogę mieć nowego zdjęcia, ale z miesiąca nazbiera się tyle by codziennie publikować przynajmniej jedno. Za osobisty sukces będę uważał tygodniową nadprodukcje, która spowoduje, że będę miał trudny wybór co puścić.
Nie chce robić z tego osobistego DiTL-a. Chce trochę miejsca poświęcić na coś ze starszego materiału, i zrobić coś zupełnie nowego, do którego czasami trzeba się trochę przejechać. Dlatego pojawiają się serie, a nie pojedyncze klatki.
Ostatnio edytowane przez hades ; 30.12.15 o 11:11
142 robi wrażenie![]()
The question is, who cares?
To jest dół od zdjęcia, który było publikowane tu: https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1232207. Na siłę można je połączyć w panoramę.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To tak jak z dwoma rowerzystami, których noc zastała w trasie, a że daleko było do jakiejkolwiek wsi czy miasta, to położyli się pod drzewem i "przykryli" rowerami.
Wstają rano i pierwszy mówi, ale mi całą noc wiało. Czemu? Pyta drugi, przecież przykryłeś się rowerem jak ja. No racja, ale ja mam dwie szprychy w przednim kole wyłamane.
The question is, who cares?