z nadinterpretacii oraz braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniam
panorama ze szczelinca i wpis o powrocie z rodzinnych stron (tyle, ze to gulasz wrocila)
btw, zawsze mozna zapytac, moze jestes![]()
z nadinterpretacii oraz braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniam
panorama ze szczelinca i wpis o powrocie z rodzinnych stron (tyle, ze to gulasz wrocila)
btw, zawsze mozna zapytac, moze jestes![]()
Radków jest fajnyDobra, niedroga restauracja, nieźle zaopatrzony sklep, parę przyjemnych zaułków.
Chyba za dużo na raz chciałeś przeczytać.
Ale co do powrotu to planuje na kwiecień Szczeliniec. Mam nadzieje, że przydarzy się rozgwieżdżone niebo.
---------- Post dodany o 12:55 ---------- Poprzedni post był o 12:52 ----------
To rozumiem, zaplecze logistyczne rozpoznane.
Ostatnio edytowane przez hades ; 3.03.14 o 14:21 Powód: dopisek
Fotograficzne również![]()
Byłam pewna że są skitrane w moim wątku ale przeczesałam i... nie maToć nie wrzucę tam teraz zdjęć sprzed 3 lat. Może ktoś ukradł... Albo jakiś mod skasował.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Oczywiście. Pewnie tym modem była Bufetowa...
Apropos archiwów. Ostatnio musiałem przeczesać szeroki zakres czasowy. Niektóre stare zdjęcia nawet mi się spodobały i zastanawiam się czy nie powołać wątku archiwalnego w "Zdjęciach początkujących". W końcu to były właściwie zdjęcia początkującego.
Może powinnaś też wyciągnąć na światło dzienne zdjęcia archiwalne?
Może to i fajny pomysł aby pokazać swoje najpierwsze gniotyPoziomkę do dziś kiszę gdzieś na dysku. Chyba nawet gdzieś w sieci mam
![]()