Ogniaste rewelacyjne. Bardzo mi się podoba!
P.S. Gdzie robiłeś sklepowe? Pytam, bo u mnie też jest Manhattan![]()
Ogniaste rewelacyjne. Bardzo mi się podoba!
P.S. Gdzie robiłeś sklepowe? Pytam, bo u mnie też jest Manhattan![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
W Legnicy... i raczej był Manhattan. Na początku lat 90-tych oaza towarów nieosiągalnych nigdzie indziej. Z czasem, tracąc swój powab wyjątkowości, dobrnęło to miejsce do 2011 roku i zakończyło swój żywot, gdy okazało się, że ceny za wynajem są dla handlujących nie do zaakceptowania.
"Hej Joe", Wrocław 2012.
23.1
23.2
23.3
23.4
23.5
23.6
23.7
23.8
c.d.
23.9
23.10
23.11
23.12
23.13
23.14
23.15
23.16
26.16 piękna scenka. 26.10 Lustereczko świetnie złapane .
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dziękuje. Co do 26.16 to brakowało mi podsumowania tego małego reportażu z imprezy. Dziewczyny z tą tablicą "nawinęły się" po 40 minutach, kiedy już chciałem zrezygnować zupełnie z szukania i do zamknięcia wybrać coś na siłę z pozostałych kadrów.
Zaś 26.10, tutaj lustereczko zobaczyłem dopiero w domu. Podpięty 40-150 nie dawał żadnych szans na szerokie złapanie scenki, kiedy gitary podniesiono po raz n-ty. Chciałem to uratować serią, którą dopiero w domu posklejałem w całość.
fajne...podali ile luda było na rynku ?? 23.20 ta dziewczynka jest świetna...to skupienie.......
a takie pytanie poza konkursem !!....co znaczy "supermoderator" ???????czy nosisz pelerynkę w olybłękicie i ciasny kostiumik z wydzierganym własnoręcznie "S" lub "SE"
![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Fajne zdjęcia!
Świetne zdjęcia, aż przyjemnie się oglądało.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||