Swiete slowa salvadhora.
Swiete slowa salvadhora.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
W reklamie też tak jest: nie wolno kłamać, ale nikt Ci nie każe mówić "całej" prawdy
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Eeee tam, marudzicie. Bo to trzeba osobno oglądać albo pierwsze albo drugie, a nie tak oba razem i marudzić. Mi się podobają![]()
The question is, who cares?
mnie tam, nic nie prysło, ja po prostu zaczepiam się tam gdzie ładniej i na tym skupiam cała energię![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Świetne! Najlepszy środek - 2, 3, 4.
Btw - ostatnio znalazłem plugin pod GIMPa, Toy. Można się pobawić jak się komuś nie chce merdać obiektywem na boki
Pozdrawiam
"There's no such thing as free titties"
Lubię psa z chwastem na twarzopysku, a i ten wiadukt też przyciąga oko.
Dobrze, nieźle, byle tak dalej Hades
ps. czy też doskwiera ci brak kolorowych liści na drzewach?
Ekhmmm, to nie wiadukt, to główny tor strzelnicy w Lubinie. Zdradzę "bekstejdż" po raz kolejny. Strzelnica została wybudowana w 1933 roku na potrzeby tutejszego garnizonu, a konkretnie pancernego oddziału rozpoznawczego (kiedyś dokopałem się do informacji co tak mogło rozryć zbrojony beton na strzelnicy). To co wydaje się łukami "wiaduktu" to odstrzelony beton kulołapów, rozstawionych cirka na oko co 25-30 metrów. Na końcu znajduje się długi na ok. 50 metrów budynek z betonową kopułą i piaskiem. Strzelnica obecnie jest miejscem spacerowym, ale budynek o którym mowa jest wykorzystywany okazjonalnie przez tutejszy LOK i amatorów strzelectwa.
Że w sensie, za bardzo przesycone zrobiłem? Cóż poradzić, słoneczko zagrało, aparat ustawione na światło dzienne, matryca kodaka zrobiła resztę (E-500). Jedyne co zrobiłem to zmieniłem kontrast.