Ta młoda kapustka z wczoraj dzisiaj została skonsumowana? tak jeszcze troszkę boczusia![]()
Pięknie się prezentuje, pozdrawiam.![]()
Ta młoda kapustka z wczoraj dzisiaj została skonsumowana? tak jeszcze troszkę boczusia![]()
Pięknie się prezentuje, pozdrawiam.![]()
Jest może na forum jakiś omad-owiec?![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Gdyby kogoś interesowało chudnięcie, to zrobiłem sobie przystanek na poziomie -20kg. Dieta? Jaka dieta? Ciągle się obżeram, ale tym, co robi mi dobrze i jest ok, zero jojoCzemu przystanek|? Strach przed luźną skórą. Niedługo atak na kolejne i ostatnie -20
![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Do jakiej wagi chciałbyś zejść?
A na luźną skórę to chyba tylko jej operacyjne usunięcie pomoże.
Poniżej 80, na początku było 114Zobaczymy, co będzie ze skórą, po -20 jest zaskakująco dobrze.
Z pewnością jestem niskowęglowodanowcem, ale do ortodoksyjnego keto mnie nie ciągnie. Pewnie ma na to (czyli na brak zwisów) wpływ białko dobrej jakości (jaja, podroby, mięso), ale jeszcze bym dodał wolne tempo chudnięcia. Ja stosuję zasadę, że chudnę kilka kg i odpoczywam, daję czas organizmowi na dostosowanie się do nowej sytuacji. Bez wysiłku mógłbym chudnąć dwa razy szybciej, ale 20kg/rok zupełnie mnie satysfakcjonuje
No i pewnie dochodzą do tego geny, ale na to nie mamy wpływu.