Witam.
Chciałem tylko zgłosić, że link z górnych powiadomień "Zagłosuj" prowadzi do Poprawki 13/2021.![]()
Witam.
Chciałem tylko zgłosić, że link z górnych powiadomień "Zagłosuj" prowadzi do Poprawki 13/2021.![]()
Pozdrawiam Rafał M.
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
a właśnie że się da![]()
tylko fret musi Ci napisać priva z którego odciąć głos
wchodzisz w edycje ankiety i tam gdzie wpisujesz nazwy kolejnych zdjęć (a później dopisujesz nicki) to po prawej stronie prezentują Ci się liczby głosów dotychczas oddanych - i możesz w to ingerować
jedyne czego sie nie da poprawic - to wymazać ze fret zagłosował na to zdjęcie - wiec bedzie widoczne ze zaglosowal a liczba glosow bedzie o 1 mniejsza po poprawce
mam nadzieje ze czytelnie to napisalam
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Napisałaś czytelnie, napisałem na priva które odrzucić, ale dla wnikliwego liczyciela głosów, to chyba nadal byłoby dziwne, wydaje mi się, że lepiej zwyczajnie przyznać się do błędu i każdy wie o co chodzi. Moja kulpa, zwykle nie korzystałem z limitu i myślałem, że zawsze jest "3", w końcu boh trojcu lubit![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
A mnie Andrzej napisał na PW jak to zrobić... taaak, nadal podglądaForum Oly uzależnia.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wyrównanego? W jakim sensie?
Patrzę na konkursowe prace i jedyne co mogę określić jako wyrównane, to jednak zakłamywanie rzeczywistości. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że zamglony krajobraz może być tak kolorowy. Może nie biorę tego co autorzy prac?
A poważnie mówiąc, spodziewałem się w tej edycji wielu klonów a tu zonk! Jak już napisałem, prace różnią się kolorami. Wydaje się, że niektóre prace były miejscowo "podkolorywane", niektóre MZ za bardzo. Swojej wersji nie wysłałem, choć miałem przygotowaną ale przegapiłem termin. Była zbliżona do najmniej kolorowej wersji z tych nadesłanych, dlatego zagłosuję na te najmniej kolorowe.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Sam zauważyłeś, że prace starające się wiernie oddać rzeczywistość będą wyglądały jak klony no i głosowanie byłoby w zasadzie zbędne, bo autor najlepiej wie jak byłoDla mnie to jest fajne, że obrabiający mają swoje wizje artystyczne.
Pozdrowienia dla Andtora![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Mi się taka mgła kojarzy z porankiem,słońce jest gdzieś nisko, mgła przy ziemi, wystające z mgły jesienne drzewa mogą być oblane słońcem.![]()
Ostatnio edytowane przez Tojfi ; 18.11.21 o 21:51
Pozdrawiam Rafał M.