Dla mnie 2 ostatnie fotki przez tajemnicze przyciemnienie, traci na jasności przekazu. Pozdrawiam.
Dla mnie 2 ostatnie fotki przez tajemnicze przyciemnienie, traci na jasności przekazu. Pozdrawiam.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dziękuję bardzo za opinie : )
...ciągle pada...
Najbardziej mi się podoba trzecie (_5091581): najmniej w kadrze, ładne tło- od razu wiem na co patrzeć![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Smutna ta ostatnia seria widać, że jesteś podatna na aurę. Na pierwszym drobne kwiatki i igliwie skutecznie zacierają przekaz deszczowy i powoduja w kadrze chaos. Na drugim użyta tonacja nie odzwierciedla przekazu. Kropelki jak i całość bardzo stłumione pomimo brązu powiedziałbym szare bez świetlnych akcentów. Na czwatrym kropelka na płatku pomimo centralności w kadrze słabo widoczna i tu pokusiłbym sie sporo bliżej podejśc z obiektywem. Bardzo natomiast podoba mi sie trzeci kadr gdzie motyw przewodni jest pięknie optycznie wyróżniony a podany temat nie budzi wątpliwości.
pozdrawiam Wiejo
Dziękuję za opinie![]()
A mnie podobają się niezapminajki, ciekawe kolory![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dziewczynka z bańkami w ciemnej tonacji bardzo ładna. Podoba mi się.
Dziękuję![]()
Ładna sesyjka z roślinami, pokusiłbym się o scalenie w jedną fotkę , oddzielone ramką, może ostatnia mniej by pasowało do zestawu.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Pierwsze próby fotografowania kropelek obiektywem do makro. Zachwyciły mnie gwiazdki : )