Płotki, które pokazałam są surowe, ostre, kolczaste. I tak je właśnie przedstawiłam. Dziękuję : )
Płotki, które pokazałam są surowe, ostre, kolczaste. I tak je właśnie przedstawiłam. Dziękuję : )
Witam,
Trudno mi oceniać poszczególne zdjęcia dlatego też podsumuję w paru słowach to co zobaczyłem nie tylko w galerii ale i tutaj.
Twoje zdjęcia cechuje duża różnorodność. Niektóre z nich są doskonałe technicznie i efektowne inne zaś niosą w sobie pewne treści. Kropelki to majstersztyk. Postawiłaś sobie zadanie żeby dojść do perfekcji i dotarłaś do zamierzonego celu. Uważam, że z czasem baczniej zaczęłaś zwracać uwagę na kompozycję kropelkową niż na pojedyncze krople. Tak mi się przynajmniej wydaje. To dodatkowy plus. Szereg zdjęć czarnobiałych przypadło mi do gustu. Są wśród nich prawdziwe perełki. Twoje zdjęcia "obserwacyjne" potwierdzają Twój fotograficzny zmysł .
Delikatnośc, wrażliwość, emocje i własny punkt widzenia to to co można zobaczyć w Twoich zdjęciach. Wiem, że to jeszcze nie kres Twoich możliwości.
Życze sukcesów i pozdrawiam.
Wojtek : ).
Bardzo ładna seria "ogrodzeniowa" - udane, przemyślane i ciekawe kadry.
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dziękuję za wszystkie odwiedziny.
A szczególnie za piękną ocenę "mojego dorobku". Dziękuję jeszcze raz : )...
Dzień dobry : )
Portretów nie umiem robić. Mimo to...próbuję. Pozdrawiam : )
Dzieci fajne, kadry masz opanowane, ale światło.. nie do końca.
Drugie chciałaś ciemniej, ale chyba za bardzo. Może tak miało być ,ale dziewczynka wyszła groteskowo lub ponuro. Oczy podbite itd.... Chłopiec za jasny mało kontrastowy. To są moje oczywiście odczucia i pamiętaj specem to ja nie jestem![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Dobry wieczór : )
Odświeżam wątek moimi ostatnimi zdjęciami. Pozdrawiam : )
Jakoś tak bez szału![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zdjęcia tu przedstawiłam. Do galerii raczej nie trafią. Dziękuję![]()