Za wanilia, bardzo ładna kolorystyka. O kropelce nic nie mówię bo jak zawsze cudowna.
Za wanilia, bardzo ładna kolorystyka. O kropelce nic nie mówię bo jak zawsze cudowna.
E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...
Dobry wieczór. Bardzo dziękuję za wizyty : )
Dzisiaj pokażę zdjęcia z wczorajszego poranka na łące. Dodam tylko, że wszystkie są wykonane w rawie. Pozdrawiam : )
Oo widzisz, świetne wariacje z płotami w głównej roli
Moje faworyty to 95 i 94, pierwsze za świetnie poprowadzoną linię płotu w kadrze a drugie za wiejski klimat z krówkami i ogólną świetlistość fotografii.
PS
Akurat do galerii dałaś takie, które mniej mi się podoba![]()
Dziękuję bardzo : )
Ani sprzęt, ani wyszukany, egzotyczny plener nie są gwarancją sukcesu. Za to z pewnością gwarantuje go wyobraźnia. W tym wątku jest to wyraźnie widoczne.
Z ostatniej serii chyba najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 96. Świetnie współgrają ze sobą pochylone sztachety i drzewo. Z resztą wszystkie udane.
96 i 97 najbardziej mi się podobają. A ze wszystkich, mimo światła słonecznego i zieleni, emanuje już jesienią.
Pozdrawiam, Jola
Najmniej podoba mi się właśnie 95 bo jakieś "wyprane" z kolorów i światła.
A 97 zaskakujące. Pozdrawiam![]()
Dziękuję wanilio...i również pozdrawiam : )
Też jestem za zdjęciem 97. Niestety w tych fotografiach, choć są one na przyzwoitym poziomie, brakuje mi Twojej "delikatności".
MK